Antena Meniu Search
x

Emil, un român care locuia pe străzi în Germania, s-a trezit aruncat în camionul de gunoi. „Am vrut doar să dorm”

Un român a fost la un pas de tragedie, după ce s-a trezit aruncat în camionul de gunoi. Bărbatul de 50 de ani, care locuia pe străzile din Dresda, a băut cu o seară înainte şi a adormit într-un container de carton.

de Monica Palade

la 01.01.2023, 16:24

Emil, un român care locuia pe străzi în Germania, s-a trezit aruncat în camionul de gunoi. „Am strigat cât am putut după ajutor” - Profimedia

Doar că dimineaţă, Emil D. s-a trezit aruncat în maşina care colecta deşeurile, scrie Bild. Incidentul a avut loc în jurul orei 7.30 în cartierul Pieschen.

Muncitorii răsturnaseră containerul de carton când au început să audă ţipete. La început nu ştiau de unde vin, dar ulterior au reuşit să îşi dea seama că acestea vin din interiorul camionului. „M-am trezit aruncat în mașina de gunoi. Am strigat cât am putut după ajutor”, a mărturisit românul.

Gunoierii au sunat imediat după ajutoare. Emil a fost scos din camion de către pompieri. „O echipă a folosit o scară pentru a avea acces în interior”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Michael Klahre. Cartoane și alte deșeuri de hârtie au fost aruncate pe stradă, pentru a-l scoate de acolo pe român.

Emil s-a ales cu răni uşoare şi cu o durere la picior. „Dezastru. Am băut bere și am vrut doar să dorm. Acum mă doare piciorul”, a mai spus românul, care a plecat din nou pe străzi cu lucrurile lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Emil, un român care locuia pe străzi în Germania, s-a trezit aruncat în camionul de gunoi. „Am vrut doar să dorm”