Antena Meniu Search
x

"Erau așezați pe canapea, acoperiți cu o pătură". Și-a înecat cei 2 copilași în cadă, apoi s-a spânzurat într-un dulap. Mama din SUA se lupta pentru custodia lor

Crimă oribilă urmată de sinucidere, în Alabama. O mamă și-a înecat cei doi copilași în cadă, apoi s-a spânzurat într-un dulap. Femeia a recurs la gestul macabru pentru că se lupta pentru custodia copiilor cu fostul ei soț.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 08:45

Și-a înecat cei 2 copilași în cadă, apoi s-a spânzurat într-un dulap. Mama din SUA se lupta pentru custodia lor
Și-a înecat cei 2 copilași în cadă, apoi s-a spânzurat într-un dulap. Mama din SUA se lupta pentru custodia lor - GoFundMe

Nancy Johnson, în vârstă de 37 de ani, și-a înecat fiul de doi ani, Jacob, și fiica de cinci ani, Mia, în cadă, în casa lor din Semmes, Alabama, apoi s-a spânzurat într-un dulap. Descoperirea îngrozitoare a fost făcută de tatăl copiilor, Derek Johnson. Potrivit rapoartelor, cuplul se afla într-o luptă acerbă pentru custodie după despărțirea lor, potrivit Mirror.

Nancy avea probleme psihice. După ce i-a ucis, femeia a luat trupurile copiilor și i-a așezat pe canapea, apoi i-a acoperit cu o pătură.  Ambii copii au murit înecați, Mia suferind și pierderi semnificative de sânge din cauza unei răni la gât. 

Și-a înecat copiii, apoi s-a spânzurat într-un dulap

În mod clar, au existat probleme psihiatrice cu mama. Când intri pe ușa din spate a casei, era o canapea în partea dreaptă, iar copiii erau așezați pe canapea. Când tatăl i-a găsit pe copii, erau acoperiți cu o pătură”, a declarat un oficial al poliției. 

I-am iubit atât de mult pe Mia, Jacob și Nancy. Nancy se luptase cu probleme mentale și avea o criză de identitate de când a început pandemia. Am fost într-o luptă pentru custodie în ultimele șase luni și ea mi-a răpit copii. Acum sunt la pământul. O baie la care nu mă pot uita, fix unde s-au înecat copiii mei”, a declarat tatăl copiilor.

Oamenii legii investighează cazul, concentrându-se asupra posibilelor lacune ale sistemului de Protecție a Copilului care ar fi putut contribui la acest eveniment înfiorător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Erau așezați pe canapea, acoperiți cu o pătură". Și-a înecat cei 2 copilași în cadă, apoi s-a spânzurat într-un dulap. Mama din SUA se lupta pentru custodia lor