Antena Meniu Search
x

Galerie foto Eroi fără pelerină. Doi copii din SUA au salvat de la moarte un băiat de 7 ani, căzut într-o piscină: "Fără ei, el nu ar fi aici acum"

Doi băieţi din SUA au devenit adevăraţi eroi, după ce au salvat de la moarte un copil de 7 ani, care s-a înecat de pe fundul unei piscine din Michigan. Noah, în vârstă de 12 ani, și Weston, în vârstă de 8 ani, nu au stat pe gânduri când l-au văzut pe băiat scufundându-se şi au reuşit să îl scoată din piscină, potrivit biroului șerifului din comitatul Genesee. 

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 16:45

Băieții au sărit în piscină, au înotat spre copil, Griffin, și l-au scos din piscină, a declarat șeriful din comitat, Christopher Swanson. Acesta a precizat şi că băiatul era vânăt și nu mai respira, iar mama lui a început manevrele de resuscitare până la sosirea paramedicilor. A reuşit să îi restabilească respiraţia și l-au dus de urgență la un spital local.

Griffin a fost externat după 36 de ore și și-a revenit complet. "Au fost doi eroi care au văzut asta și, fără ca nimeni să știe, au sărit în piscină și l-au luat pe copilul de 7 ani și l-au târât într-o parte", a spus Swanson într-un videoclip postat joia trecută pe Facebook. "Iată cea mai bună parte – cei doi salvatori au 12 și 8 ani", potrivit NY Post.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Băieţii au fost recompensaţi pentru fapta lor

Swanson și alți oameni ai legii i-au onorat joi pe Noah și Weston, fiind primii care au ajutat la salvarea vieții lui Griffin. Șeriful a dat fiecărui copil câte o insignă în formă de stea, un pachet de cărți și 100 de dolari pentru fiecare.

Bunicul micuțului Griffin le-a mulțumit băieților la eveniment. "Majoritatea eroilor nu poartă pelerine și ei sunt eroi. Fără ei, el nu ar fi aici chiar acum", a declarat el în timp ce îl mângâia pe umeri pe nepotul lui, Griffin. "Au făcut un lucru eroic", a adăugat el. Weston a spus că a făcut doar ceea ce a crezut că este cel mai potrivit lucru și a adăugat că nu vor să vadă pe cineva pierzându-și viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Eroi fără pelerină. Doi copii din SUA au salvat de la moarte un băiat de 7 ani, căzut într-o piscină: "Fără ei, el nu ar fi aici acum"