Antena Meniu Search
x

Foto "Este absolut sfâșietor!" O mamă a murit la două zile, după ce fiicele sale au pierit într-un incendiu provocat intenţionat ce le-a cuprins apartamentul din Anglia

Triplă tragedie, după ce un apartament a luat foc în Nottingham, Anglia. În incendiu au pierit mai întâi două fetițe de un an, respectiv 3 ani. La două zile după incident și mama lor se stingea din viață pe patul de spital. Polițiștii cred că focul a fost pus intenționat și au arestat deja un suspect.

de Monica Palade

la 22.11.2022, 17:57

Fatoumatta Hydara, 28 de ani, micuța Naeemah, 1 an, și Fatimah Drammeh, 3 ani, au avut parte de un final dramatic, după ce apartamentul situat la etajul 1 a luat foc, duminică. Pompierii și paramedicii au sosit la fața locului în jurul orei 3, dimineața, iar cele trei victime au fost duse la spital. Copilele au murit la scurt timp. Fatoumatta a fost pusă la aparate, însă marți dimineața a pierdut și ea lupta. Polițiștii au demarat o anchetă pentru triplă crimă și au ajuns la concluzia că incendiul a fost provocat „deliberat”.

"Este absolut sfâșietor!"

Anchetatorii au arestat un bărbat de 31 de ani din Clifton. „Avem de-a face cu una dintre cele mai îngrozitoare crime - moartea a doi copii mici și a mamei lor. Aceasta este o tragedie și îmi pot doar imagina durerea familiei. Aceasta îl include pe soțul femeii și tatăl celor doi copii, care nu se afla în Marea Britanie la momentul incendiului. A fost un eveniment extrem de traumatizant pentru ei și aș dori să-i asigur că facem tot ce ne stă în putință pentru a le face dreptatea pe care o merită. Acest lucru este acum tratat ca o triplă crimă. Comunitatea locală a fost șocată și profund întristată de evenimentele din ultimele două zile și vreau să le mulțumesc celor care locuiesc în zonă pentru răbdare și înțelegere în timp ce strângem dovezi la fața locului. Vreau să le mulțumesc și celor care s-au prezentat deja, dar aș îndemna pe oricine are orice informație, indiferent cât de nesemnificativă crede că ar fi, să ne contacteze”, a declarat inspectorul-șef Mark Sinski, potrivit The Sun.

La rândul lor, vecinii, încă îngroziți de cele întâmplate, au povestit ce s-a întâmplat. „Întregul apartament a fost cuprins de foc și de fum negru și gros și mulți dintre vecini au trebuit să fie evacuați și încă nu li se permite să se întoarcă acasă”. „Este un lucru îngrozitor de văzut și agravat pentru că incendiul a fost pornit în mod deliberat. Este îngrozitor, pur și simplu de neimaginat. Este absolut sfâșietor."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Este absolut sfâșietor!" O mamă a murit la două zile, după ce fiicele sale au pierit într-un incendiu provocat intenţionat ce le-a cuprins apartamentul din Anglia