Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeia care a înghiţit o periuţă de dinţi de 20 cm: "Sunt norocoasă că încă sunt în viaţă"

Amber Hunt este femeia în vârstă de 38 de ani care a înghiţit, din greşeală, o periuţă de dinţi de 20 cm. Ea se afla în vacanţă în Croaţia şi a fost transportată de urgenţă la spital.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 17:11

Femeia care a înghiţit o periuţă de dinţi de 20 cm: "Sunt norocoasă că încă sunt în viaţă" Femeia care a înghiţit o periuţă de dinţi de 20 cm: "Sunt norocoasă că încă sunt în viaţă" - Profimedia

Amber se afla în vizită la socrii ei, în Croația, împreună cu soțul său Amir Devark și cei doi copii ai lor în vârstă de opt și un an. Femeia din Ohio își peria partea din spate a gurii, când periuța de dinți de 20 cm i-a alunecat din mână și i-a căzut pe gât. Deşi a încercat să o scoată, nu a reuşit şi a intrat în panică. Soţul femeii a decis că trebuie să meargă de urgenţă la spital, potrivit Daily Mail.

Reacţia medicilor

Când a ajuns la spital, medicii nu au crezut-o pe Amber pentru că nu puteau vedea periuţa de dinţi, nici măcar după ecografie. "L-au sunat pe socrul meu să verifice baia pentru a se asigura că nu am aruncat-o", a mărturisit femeia în vârstă de 38 de ani.

Articolul continuă după reclamă

După ce doctorii au efectuat o endoscopie superioară a doua zi, au găsit periuţa de dinţi în stomac. Amber a fost transferată la un alt spital din Croaţia pentru intervenţie.

Pe acelaşi subiect

Cum a decurs procedura

Medicii au folosit o sfoară pe care au introdus-o în gâtul femeii pentru a prinde periuța de dinți. Toată procedura a durat 45 de minute, timp în care Amber era trează. 

"Sunt fericită că sunt în viață, sunt îngrijorată să folosesc din nou o periuță de dinți. Trebuie să fiu foarte atentă, o fac încet și mă asigur că mâinile mele sunt uscate pentru a nu aluneca. A fost atât de înfricoșător, mi-a șocat familia. Nu mi-a distrus vacanța, dar mi-ar fi distrus-o dacă s-ar fi întâmplat ceva mult mai grav", a mărturisit Amber. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Femeia care a înghiţit o periuţă de dinţi de 20 cm: "Sunt norocoasă că încă sunt în viaţă"