Antena Meniu Search
x

Fetiță de nici 4 anișori, bătută și înfometată de unchi și mătușă, într-o casă din Rimini. Polițiștii au găsit-o pe copilă ascunsă sub pat, tremurând de frică

Tunsă la zero, fața plină de zgârieturi și trupul firav plin de vânătăi și mușcături. O viață de coșmar trăită de o fetiță de numai 3 ani și jumătate, în casa unchiului său din Rimini, Italia. Copila fusese încredințată bărbatului de către tatăl ei vitreg, după ce mama micuței fusese condamnată la închisoare.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 13:26

Fetiță de 3 ani, bătută și înfometată de propriul unchi, într-o casă a ororilor din Rimini. Carabinierii au găsit-o ascunsă sub pat, tremurând de frică - Profimedia / imaginie ilustrativă

Ororile trăite de fetița de nici 4 anișori datează din 2019. În luna decembrie a acelui an, unchiul și mătușa au fost săltați de carabinieri. La trei ani de la arestare, cei doi au fost condamnați la 3 ani și șase luni, respectiv 2 ani și trei luni de închisoare, într-o procedură prescurtată pentru care pedeapsa a fost redusă cu o treime. 

O poveste înfiorătoare

Când carabinierii au ajuns în casa ororilor, fetița era atât de speriată încât s-a ascuns sub pat. Tremura de frică. Pe trupul ei, polițștii au găsit mușcături și vânătăi de diferite culori, semn că fusese victima unor bătăi repetate.

Unchiul și soția lui au încercat să se justifice cu o serie de minciuni, scrie Leggo. Le-ar fi spus militarilor că au găsit-o pe copilă abandonată în fața porții casei lor, lăsată de o rudă, cu doar câteva zile înainte de sosirea carabinierilor. În realitate, micuța le fusese încredințată de tatăl ei vitreg, cu luni în urmă, după ce mama fetiței fusese condamnată și trimisă la închisoare.

Pe acelaşi subiect

Fetița era înfometată de unchi. Lăsată fără mâncare, era obligată să-și privească verii în timp ce mâncau

Din acel moment, pentru fetița de aproape 4 ani a început o adevărată tortură. Drept răzbunare că nu primiseră niciun ban pentru întreținerea ei, unchiul și soția lui au început să o maltrateze: au tuns-o la zero, au bătut-o și au ținut-o în condiții de igienă precare. O înfometau și, de multe ori, micuța era nevoită să-și privească verii mâncând. 

Ieri, unchiul și mătușa fetiței au fost condamnați la 3 ani și șase luni, respectiv 2 ani și trei luni de închisoare, într-o procedură prescurtată pentru care pedeapsa a fost redusă cu o treime. Pentru ambii, procurorul Davide Ercolani ceruse o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Fetiță de nici 4 anișori, bătută și înfometată de unchi și mătușă, într-o casă din Rimini. Polițiștii au găsit-o pe copilă ascunsă sub pat, tremurând de frică