Antena Meniu Search
x

Foto Fiica unui fost aliat al lui Putin, găsită moartă în casă. Rusoaica s-a stins din viaţă subit, la 44 de ani

Moarte misterioasă în cercurile de elită ale Rusiei. Fiica unui aliat al lui Vladimir Putin a fost găsită fără viaţă, după ce starea de sănătate i s-a înrăutăţit brusc. Potrivit The Sun, Natalia Bochkareva, în vârstă de 44 de ani, a murit în apartamentul său din districtul Presnensky din Moscova. 

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 18:22

Cine era Natalia Bochkareva, găsită moartă în casă la 44 de ani
Cine era Natalia Bochkareva, găsită moartă în casă la 44 de ani - Twitter

Natalia Bochkareva, fiica fostului guvernator regional Vasily Bochkarev, a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Moscova. Femeia în vârstă de 44 de ani se simţise rău cu o zi înainte, iar un angajat care încerca să o trezească a alertat poliţia după ce rusoaica nu i-a deschis uşa şi nu a putut fi contactată. 

Cine era Natalia Bochkareva, găsită moartă în casă la 44 de ani

Ofițerii au răspuns apelului şi s-au prezentat în data de 11 iulie la proprietatea din cartierul luxos Presnensky. Au forțat uşile şi au reuşit să pătrundă în locuinţa femeii, unde au găsit cadavrul Nataliei. Potrivit rapoartelor preliminare, nu există semne care să indice o moarte violentă.

Tatăl Nataliei Bochkareva, Vasily Bochkarev, a guvernat regiunea Penza din 1998 până în 2015. La scurt timp după încheierea mandatulul, bărbatul a murit de cancer pulmonar, 67 de ani. Acesta făcea parte din partidul lui Vladimir Putin.

După moartea tatălui său, Natalia a preluat frâiele afacerilor familiei, aflându-se la conducerea unor companii care activau în industria lemnului şi a panificaţiei. Iar cu doi ani în urmă, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce a căzut victimă unei escrocherii. Ar fi plătit 136.000 de lire sterline unei "vrăjitoare", pentru a scăpa de un blestem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Fiica unui fost aliat al lui Putin, găsită moartă în casă. Rusoaica s-a stins din viaţă subit, la 44 de ani