Antena Meniu Search
x

Foto Foc de artificii lansat, din greşeală, spre mulţime. Nici bebeluşii din cărucioare nu au fost protejaţi: ce a păţit o mamă aflată cu fetiţa la evenimentul din UK

Clipe de haos la clubul de cricket Stone Swynnerton din Staffordshire, Marea Britanie. Noaptea trecută, o ploaie de artificii a fost lansată din greşeală către mulţime, în jurul orei 19:00. Artificiile ar fi ajuns inclusiv într-un căruţ în care se afla un bebeluş. Mama acestuia ar fi scos cu mâinile goale materialul pirotehnic din cărucior, pentru a-şi salva copilul, au povestit martori ai incidentului pentru The Sun.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 17:43

Focul de artificii a început în jurul orei 19 - Profimedia (scop ilustrativ)

Ploaie de artificii, lansată din greşeală spre o mulţime de părinţi şi copii. Un echipaj medical privat, anagajat de Clubul Stone Cricket, se afla la faţa locului şi a ajutat oamenii răniţi să-şi îngrijească arsurile. Aproximativ şase persoane ar fi fost rănite în incidentul cu artificii.

Artificii lansate spre părinţi şi copii

"Au ajuns printre noi, în mulţime. Oamenii au început să fugă. Am auzit un anunţ: cereau primul ajutor. Mi s-a spus că şase oameni au fost loviţi de artificii. Mai târziu, au reluat focul de artificii", a povestit un martor.

Terifiat, un tată care a privit spectacolul dezastruos, povesteşte cum artificiile au lovit familia aflată chiar în spatele lui: "S-a simţit de parcă ne-a atins pe noi. Gluga fiului meu e arsă". Şi o mamă a doi copii a trecut prin clipe grele. Spune că a fost nevoită să-şi tragă fata îngrozită din "linia focului". "A venit chiar spre mine, cei doi copii şi partenerul meu. Am plecat imediat după, sper că toată lumea este în regulă", a comentat un martor pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Părinţi îngroziţi, cu copii în braţe

Părinţii alergau îngroziţi, cu micuţii în braţe, să se pună la adăpost.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mi-am adus soţul şi băieţii de 11 şi 14 ani la eveniment. La ora 7, ne-am mutat din interiorul clubului pe teren, pentru o vedere mai bună. Erau câteva mii de oameni prezenţi. Artificiile au luat-o razna în scurt timp, după cel mult 10 minute. Sunt încă în stare de şoc. Aveam de gând să ne distrăm în seara aceea. Venise şi soţul meu, care are dizabilităţi locomotorii", îşi aminteşte o femeie.

Stone Swynnerton Park Cricket Club a confirmat că s-au luat măsuri, fără a face însă alte comentarii publice. Poliţia din Staffordshire a declarat că nu a fost informată cu privire la incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Foc de artificii lansat, din greşeală, spre mulţime. Nici bebeluşii din cărucioare nu au fost protejaţi: ce a păţit o mamă aflată cu fetiţa la evenimentul din UK