Antena Meniu Search
x

Fotbalist din Premier League, arestat pentru agresiuni sexuale asupra minorilor

Un fotbalist din Premier League a fost arestat pentru suspiciunea de abuz sexual asupra unui minor. Sportivul milionar - care a jucat şi pentru naţionala ţării sale - a fost arestat săptămâna trecută, după ce poliţia i-a cercetat casa. Numele acestuia nu a fost dezvăluit, din motive legale.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 12:03

Logoul clubului de fotbal Everton
Clubul Everton a confirmat că a suspendat un fotbalist ca urmare a anchetei poliţiei - Shutterstock

Clubul Everton a confirmat că au suspendat un jucător ca urmare a investigaţiilor poliţiei, dar nu  adat numele acestuia şi nici ilegalitatea pentru care este cercetat de poliţie. 

"Everton poate să confirme că a suspendat un jucător ca urmare a investigaţiei poliţiei. Clubul va continua să sprijine autorităţile în cercetările lor şi nu va mai face alte declaraţii pe acest subiect", se arată într-un comunicat al clubului din Premier League.

Poliţia a remis de asemenea un comunicat în care spune că un bărbat de 31 de ani a fost arestat pe 16 iulie.

Everton se va deplasa în SUA fără jucătorul suspendat

Echipa antrenată de Rafa Benitez s-a reunit  pentru pre-sezon la începutul lunii, după ce spaniolul a preluat funcţia de tehnician de la Carlo Ancelotti. În zilele următoare, Everton va zbura în America pentru Florida Cup. 

Primul lor meci va avea loc pe 26 iulie, cu Millonaros, pentru ca apoi să joace cu Arsenal sau Inter Milano. Ultimul meci de pregătire va fi împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford, pe 7 august, înainte să înceapă noul sezon din Premier League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Fotbalist din Premier League, arestat pentru agresiuni sexuale asupra minorilor