Antena Meniu Search
x

Foto Gelozia oarbă i-a luat minţile: O mamă a doi copii a fost înjunghiată de 54 de ori în gât. Iubitul posesiv a folosit două cuţite, în UK

Atac brutal asupra unei mame a doi copii. Femeia a fost înjunghiată de 54 de ori în apartamentul ei din Westley Heights chiar de către iubitul extrem de posesiv.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 11:06

O mamă a doi copii a fost înjunghiată de 54 de ori în gât
O mamă a doi copii a fost înjunghiată de 54 de ori în gât - Profimedia Images

Un iubit obsedat de control, care și-a înjunghiat partenera de 54 de ori cu două cuțite, a fost găsit vinovat de crimă. Ian Bennett, în vârstă de 38 de ani, a negat că a ucis-o pe Kerry Woolley, în vârstă de 38 de ani, care a fost găsită moartă la casa ei în iulie 2020.

Caroline Goodwin QC, procuror, a declarat că Ian Bennett era posesiv și obsesiv cu anumite lucruri și că avea o relație cu Kerry de aproximativ șase săptămâni. Bărbatul, care credea că prietena lui l-a înșelat cu o altă femeie, a încercat să acopere ceea ce făcuse ''țesând o pânză de înșelăciune''. Minciunile sale au fost descoperite după ce poliția a aflat că a încercat să scape de probe. Un judecător de la Birmingham Crown Court l-a găsit pe Bennett vinovat de moartea lui Kerry.

Bărbatul a încercat să îşi ascundă urmele cu ajutorul mamei sale

Mama lui, Lynda Bennett, în vârstă de 63 de ani, de asemenea din Moordown Avenue, a fost găsită vinovată pentru că a fost complicea acestuia şi a încercat să-l ajute să scape de arma crimei. Caroline Goodwin QC a declarat că Ian Bennett a sunat la serviciile de urgență pe 12 iulie, anul trecut, de la apartamentul unde femeia a fost găsită cu răni mortale la nivelul gâtului: ''Acel apel nu a fost altceva decât un apel pre-planificat la câteva ore după ce el a știut deja că era moartă. Fusese oaspete la ea acasă cu o noapte înainte de a o ataca. A fost un atac deliberat ca să o omoare. Știind exact ce a făcut, și-a câștigat timp. S-a întors la propria sa casă și a distrus dovezile. A făcut tot ce a putut pentru a-și acoperi implicarea. Distrugerea probelor s-a făcut cu ajutorul de bună voie al mamei sale. Făcea parte dintr-o mascarada. Era iubitul care își găsise iubita moartă''.

Se pare că anterior tragediei, Bennett și Wooley s-au întâlnit cu un alt cuplu într-un bar de vinuri și că inculpatul consumase cocaină. Bărbatul era atât de gelos, încât a crezut că partenera sa are o relaţie cu femeia din celălalt cuplu. O pedeapsă exactă urmează să se stabilească pentru criminal, notează Mirror.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Gelozia oarbă i-a luat minţile: O mamă a doi copii a fost înjunghiată de 54 de ori în gât. Iubitul posesiv a folosit două cuţite, în UK