Antena Meniu Search
x

Greşeala de "doi bani" care a lăsat pe drumuri o familie cu doi copii şi a făcut scrum 100.000 de euro. Tatăl a devenit pompier după ce casa din UK s-a făcut scrum

Un bărbat povesteşte cum a rămas pe drumuri cu iubita şi cei doi copii, reuşind să piardă tot dintr-o greşeală banală. Practic, cu 2 euro şi-a dat foc la casă şi s-a ales cu pagube de peste 100.000 de euro. Incendiul le-a făcut locuinţa scrum, dar membrii familiei au scăpat teferi şi nevătămaţi. Acum, englezul a devenit pompier şi vrea astfel să-şi "răscumpere" greşeala şi să ajute comunitatea care l-a sprijinit la ceas de mare nevoie.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 10:50

După incendiu, Paul O’Brien a devenit pompier
După incendiu, Paul O’Brien a devenit pompier - Twitter

Paul O’Brien şi copiii lui au fost la un pas de moarte, după ce un incendiu puternic le-a făcut casa scrum şi i-a lăsat cu pagube de peste 100.000 de euro. Bărbatul spune că focul a pornit din vina sa, după ce a folosit greşit grătarul. Acum îşi "răscumpără" greşeala: între timp, a devenit pompier.

Greşeala care a făcut casa scrum

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a "dat foc" agoniselii întregii familii. Iar pentru asta nu a avut nevoie decât de un gărătar detaşabil de 2 euro. L-a aruncat în coşul de gunoi şi s-a dus liniştit la culcare, dar s-a trezit brusc, deranjat de ţipetele iubitei şi bătăile puternice din uşă. 

Potrivit Mirror, cuplul a reuşit să iasă la timp din casa în flăcări, împreună cu cei doi copii care aveau pe atunci 2, respectiv 8 ani. "Totul era portocaliu aprins. Pentru că am deschis uşa de la intrare, oxigenul a alimentat focul şi fumul a învăluit locuinţa. Au trecut doar 3-4 minute, dar s-a simţit de parcă am stat în flăcări ore întregi", povesteşte Paul O’Brien.

Pe acelaşi subiect

Incidentul s-a petrecut în iunie 2021. Bărbatul invitase mai mulţi prieteni să urmărească meciul de fotbal la un grătar, în casa lui din Lytham, Lancs. După aproximativ 10 ore, viaţa avea să i se schimbe complet. I s-a părut că grătarul "s-a răcit suficient", aşa că l-a pus în tomberon. Se înşelase însă.

Paul a devenit pompier

Incendiul le-a mistuiut întreaga agoniseală, iar în următorii doi ani au fost nevoiţi să locuiască pe la rude şi apropiaţi. Acum, Paul a devenit pompier şi spune că vrea să răsplătească astfel comunitatea care l-a sprijinit după nenorocire. "Am pierdut tot, poze, amintiri, jucăriile copiilor... Dar am scăpat teferi, asta e tot ce contează", spune Paul O’Brien.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Greşeala de "doi bani" care a lăsat pe drumuri o familie cu doi copii şi a făcut scrum 100.000 de euro. Tatăl a devenit pompier după ce casa din UK s-a făcut scrum