Antena Meniu Search
x

Foto "I-aș fi înfipt cuțitul direct în inimă". Reacţia unei mame, când a aflat că un necrofil i-a agresat fiica, în morga unui spital din UK

Mama unei tinere al cărei cadavru a fost violat de necrofilul britanic David Fuller mărturiseşte că a fost arestată după ce a încercat să-l omoare pe agresor. Înnebunită de durere la aflarea veştii cutremurătoare, femeia a fugit cu un cuţit în mână, hotărâtă să-l pedepsească pe bărbatul care i-a necinstit fiica trecută în nefiinţă.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 16:24

David Fuller, în vârstă de 67 de ani, a fost condamant la închisoare pe viață. Acesta a pledat vinovat pentru uciderea a două tinere, în urmă cu 34 de ani, dar poliţiştii îl acuză că a agresat peste 100 de femei, inclusiv după moartea acestora. Bărbatul lucra ca electrician, în Marea Britanie, dar în paralel ducea o viaţă întunecată, plină de secrete macabre.

Mărturiile mamei uneia dintre victime. Femeia, arestată după ce a încercat să-l ucidă pe criminal

Azra Kemal, în vârstă de 24 de ani, a fost una dintre victimele sale. Tânăra din Kent murise deja, lucru ce nu l-a împiedicat pe Fuller să-i profaneze trupul neînsufleţit, în repetate rânduri. În plus, acesta a intrat pe internet pentru a afla detalii descpre decesul fetei, citind inclusiv mesajele pline de suferinţă transmise de familie şi apropiaţi, relatează Mirror.

Mama Azrei a vorbit despre momentele cumplite când ofiţerii de poliţie i-au bătut la uşă pentru a-i da vestea cea rea. Cu o lună în urmă, aceasta a aflat că Fuller i-a abuzat fiica, în morga spitalului londonez. Femeia, pe nume Nevres Kema, îşi aminteşte că a fost orbită de furie şi a părăsit în grabă casa, cu un cuţit, gata să-l ucidă pe agresor în secţia de poliţie. "Singurul meu gând a fost că nu trebuie să scape. Dacă îl găseam, sunt 99,99% sigură că i-aș fi înfipt cuțitul direct în inimă. Doar gândul că i-a atins părul, pielea ... Dar în timp ce mă îndreptam spre secţia de poliţie, s-a dezlănțuit iadul. Ofițerii păreau să răsară de pretutindeni. Am fost încătușată și doborâtă la pământ de opt sau nouă dintre ei." A fost arestată în timp ce striga, disperată, că Fuller trebuie pedepsit pentru faptele sale. Femeia a povestit că a ţinut strâns în braţe trupul fiicei sale la doar câteva ore după ce bărbatul o agresase. "Am stat două ore în morgă, dormind cu ea. Și asta mi-a adus un fel de alinare. Nu ştiam prin ce cazne trecuse în acele zile."

Crimele lui David Fuller, acuzat inclusiv de necrofilie

Fuller a recunoscut că le-a ucis pe Wendy Knell și Caroline Pierce în 1987. Dar faptele de necrofilie au fost descoperite abia ulterior, în timpul procesului. Bărbatul s-ar fi filmat în timp ce întreţinea relaţii intime cu cadavrele unor femei, în morga mai multor spitale din Marea Britanie, unde era angajat ca electrician.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "I-aș fi înfipt cuțitul direct în inimă". Reacţia unei mame, când a aflat că un necrofil i-a agresat fiica, în morga unui spital din UK