Antena Meniu Search
x

Video Imagini şocante pe un aeroport din SUA. O femeie a înjunghiat trei persoane, printre care și un polițist care a încercat să o oprească

Imagini șocante pe un aeroport din Statele Unite ale Americii, o femeie de 44 ani ar fi înjunghiat trei persoane, printre acestea numărându-se chiar și un ofițer de poliție, transmite New York Post.

de Adrian Popovici

la 12.10.2023, 18:43

Imagini şocante pe un aeroport din SUA. O femeie a înjunghiat trei persoane, printre care și un polițist care a încercat să o oprească - Captură video Twitter

Sursele citate de către jurnaliștii americani indică faptul că Damaris Milton, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale aeroportului din Atlanta fluturând un cuțit în fața martorilor și polițiștilor care se apropiau de ea după ce le-a înjunghiat unul dintre colegi și alte două persoane.

Alarma în acest caz s-a dat în jurul orei locale 4, atunci când femeia înarmată cu un cuțit a fost reperată în apropierea unui punct de securitate dintr-un terminal dedicat zborurilor interne din SUA. Primele informații din acest caz indică faptul că femeia și-ar fi început șirul de violențe chiar înainte de a intra în aeroport, atunci când l-a atacat pe șoferul de taxi care a adus-o acolo. După acest incident, polițiștii au încercat să-i limiteze mișcările și să se asigure că rămâne într-un spațiu izolat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un polițist, printre victimele femeii

Atunci când oamenii legii au încercat să se apropie de femeie și să o convingă să renunțe la cuțitul cu care era înarmată, ea a înjunghiat un membru al personalului care deservește aeroportul și pe un ofițer de poliție. După ce i-a rănit și pe cei doi bărbați, polițiștii au reușit să o rețină și au început și o investigație în acest caz. După cum a explicat sergentul John Chafee, momentan nu a fost descoperită nicio legătură între atacatoare și Damaris Milton și victimele ei, dar că vor continua cercetările.

Imaginile care au ajuns pe rețelele de socializare arată modul în care au reacționat călătorii aflați pe aeroport în timpul acestui incident. Mai exact, unii dintre aceștia s-au pus la podea după ce ar fi auzit că cineva le-ar fi cerut să facă acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Imagini şocante pe un aeroport din SUA. O femeie a înjunghiat trei persoane, printre care și un polițist care a încercat să o oprească