Antena Meniu Search
x

Îmbrățișarea morții: Doi bătrâni din Italia au fost găsiți fără viață ținându-se în brațe pe canapea

Nedespărțiți chiar și după moarte! Însă în spatele unei imagini emoționante se ascunde o tragedie. Un bătrân și-a împușcat soția, după care s-a sinucis cu pastile. Nu înainte de a lăsa un bilet în ușă prin care își ruga vecinii să sune la poliție.

de Monica Palade

la 07.03.2023, 07:43

Îmbrățișarea morții: Doi bătrâni din Italia au fost găsiți fără viață ținându-se în brațe pe canapea - Shutterstock

Cei doi pensionari de 83 de ani au fost găsiți de oamenii legii, pe canapea, ținându-se în brațe, într-un apartament din via del Ghirlandaio, Trieste. Nu se știe deocamdată cauza tragediei, dacă a fost o decizie comună sau una disperată, scrie Fanpage.it.

Îmbrățișați în drumul spre moarte

Potrivit unei reconstituiri, Roberto Fabris și-ar fi împușcat soția, pe Iolanda Pierazzo, după care a luat o doză mare de medicamente. Bărbatul și-a întins soția pe canapea, după care s-a așezat lângă ea și a luat-o în brațe ca să o urmeze în moarte. În biletul lăsat în ușă, omul a cerut să se sune la poliție și a explicat unde se găsesc cheile de acces în apartament.

La fața locului au intervenit carabinierii și poliția criminalistică. Sunt în desfășurare cercetări pentru a reconstitui dinamica exactă a tragediei și motivele care l-ar fi determinat pe bătrân să facă gestul dramatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Îmbrățișarea morții: Doi bătrâni din Italia au fost găsiți fără viață ținându-se în brațe pe canapea