Antena Meniu Search
x

Incendiu la o şcoală de nevăzători din Uganda: cel puţin 11 persoane au murit, printre care şi copii

Poliția din Uganda spune că cel puțin 11 persoane, printre care şi studenți, au fost ucise și alte șase sunt într-o stare critică, după ce un incendiu a izbucnit într-un cămin de la o școală pentru copii cu deficiențe de vedere din Mukono, la est de capitală, Kampala, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 11:24

Incendiu la o şcoală de nevăzători din Uganda
Incendiu la o şcoală de nevăzători din Uganda - Trumpet News Uganda

Răniții sunt tratați la Spitalul Herona, a spus poliția, scrie BBC.

Autorităţile au început cercetările pentru a stabili cauza incendiului de la Şcoala de Nevăzători Salaam, despre care se spune că ar fi izbucnit marţi dimineaţa, devreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este primul incendiu de acest fel

Incendiile în şcoli sunt obișnuite în Uganda, uneori pornind de la copiii care aprind lumânări în căminele lor după stingerea luminii. Gestionarea incendiului este în multe cazuri îngreunată de supraaglomerarea zonelor de dormit ale copiilor de școală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Incendiu la o şcoală de nevăzători din Uganda: cel puţin 11 persoane au murit, printre care şi copii