Antena Meniu Search
x

Video "Inima mi s-a rupt". A salvat o cățelușă de pe marginea drumului, crezând că aceasta este gestantă. Ce a aflat după a fost de-a dreptul sfâșietor

Înduioșător! Necuvântătoare, dar ochii ei exprimau durerea. O cățelușă a fost salvată de pe marginea drumului de o femeie care trecea cu mașina prin zonă. Inițial, femeia a crezut că patrupeda era gestantă, însă de îndată ce s-a apropiat de ea, a făcut o constatare de-a dreptul dureroasă. Atenție, urmeză imagini care vă pot afecta emoțional!

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 13:25

A salvat o cățelușă de pe marginea drumului, crezând că aceasta este gestantă
A salvat o cățelușă de pe marginea drumului, crezând că aceasta este gestantă - Capturi TikTok / streetheartstx

Momentul a fost postat pe contul de TikTok al femeii și surprinde, în câteva secunde, întâlnirea dintre ea și cățelușă, care a fost botezată ulterior Sydney. A văzut-o și a știut că are nevoie de ajutor. Nu a mai putut să-și continue drumul și a decis să oprească, să coboare din mașină și să vadă ce se întâmplă. Sydney arăta deplorabil, relatează La Repubblica.

Avea părul aproape inexistent, mergea greu iar ochii ei nu exprimau altceva decât durere și strigăte de ajutor. Ceea ce a observat femeia a fost o umflătură uriașă pe care cățelușa o avea pe burtă. De la distanță, părea că urmează să aducă pe lume pui, însă era de fapt o masă tumorală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Descoperirea făcută de medici, de-a dreptul tulburătoare

De îndată ce am văzut-o, inima mi s-a rupt. Știam că are nevoie de mai mult ajutor decât i-aș putea oferi eu, dar nu mai putea fi lăsată acolo nici o secundă”, a scris Kristin.

Sydney a fost dusă direct la un cabinet veterinar și, după ce a fost tratată, și-a găsit și familia cu care avea să-și trăiească tot restul vieții. După ce cățelușa a fost salvată, femeia a postat un alt videoclip unde a explicat ce era de fapt umflătura pe care Sydney o avea pe burtă. 

Se estimează că are în jur de 4 ani. Părea însărcinată, dar totul era sânge. Azi i s-au scos 4 litri de sânge! Urmează să fie operată săptămâna viitoare. Veterinarul și radiologul au fost șocați că ea chiar mai poate merge. Părinții adoptivi ai lui Sydney o vor ajuta să-și rezolve problemele unul câte unul. Ea nu mai luptă singură și are alături de ea un sistem de sprijin excelent”, a spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Inima mi s-a rupt". A salvat o cățelușă de pe marginea drumului, crezând că aceasta este gestantă. Ce a aflat după a fost de-a dreptul sfâșietor