Antena Meniu Search
x

„Întotdeauna mi-am dorit să ucid așa”. Şi-a omorât cel mai bun prieten în timpul unui ritual satanic, în Italia. A povestit apoi cu lux de amănunte, fără vreo urmă de regrete

Erau prieteni şi nimic nu avea să anunţe înfiorătoarea crimă care avea să aibă loc. În noaptea de 27 iulie anul trecut, chiar în casa amicului său, Oskar Kozlowski, care avea 23 de ani atunci, îl ucidea fără motiv pe Maxim Zanella, în cadrul unui ritual satanic.

de Monica Palade

la 19.05.2022, 14:42

Tânărul de origine poloneză, muncitor într-o fabrică de vopsea, făcuse întotdeauna o pasiune ezoterică și bolnavă pentru Diavol, iar acum tocmai se consumase, într-o cameră luminată doar de o lumânare din apartamentul victimei din Brunico, Italia. Aflat în spatele gratiilor, unde era reţinut după cumplita crimă, şi, probabil, cuprins de remuşcări, Oskar Kozlowski s-a sinucis. A declarat de mai multe ori că o va face, iar acum şi-a dus la bun sfârşit intenţia.

„Întotdeauna mi-am dorit să ucid așa”

„Nu știu de ce am făcut-o, dar întotdeauna mi-am dorit să ucid pe cineva în acest fel”, a declarat criminalul în faţa procurorului Sara Rielli despre uciderea prietenului său, Maxim Zanella. Fără nicio urmă de regret. Un sânge rece care a dat fiori chiar și forțelor ordinii și justiției. Ritualul satanic a fost cât se poate de evident. Oskar era obsedat de forțele întunecate, atât de mult încât și-a tatuat numărul 666 pe cot, se tăia pe braţe şi posta imagini cu moartea pe reţelele de socializare. Carabinierii au găsit la domiciliul victimei lumânarea și craniul însângerat folosit pentru ritual. Maxim Zanella, 30 de ani, fiul adoptiv al președintelui provincial al Clubului Alpin Italian, lucra ca salvamar. Nu era la fel de pasionat de ritualurile satanice şi nu avusese nimic de-a face cu ele, era doar prieten cu ucigașul său, erau vecini și ieșeau adesea împreună.

Ritualul satanic

Pe acelaşi subiect

În seara fatală, Oskar l-a convins pe Zanella să participe la ritualul satanic. A vrut să cheme un demon. Iar Maxim, poate de curiozitate, își pusese casa la dispoziție, fără să știe că chiar acolo va sângera până la moarte. Cei doi au consumat câteva beri înainte. Probabil că ritualul cerea ca prietenii să ude craniul cu câteva picături din propriul lor sânge. Dar apoi ceva în mintea lui Oskar s-a blocat. A apucat cuțitul și l-a lovit brusc pe Maxim.

Reacția prietenului a dus la o luptă violentă între cei doi, în încercarea disperată de a se salva. Au urmat însă alte lovituri letale, feroce, care l-au lăsat într-o baltă roșie. Ulterior, criminalul şi-a mărturisit fapta în camera de gardă, unde venise să-și trateze încheietura unde se tăiase pentru a vărsa sânge. Înainte, scăpase de telefonul mobil și de cuțit, care au fost aruncate într-un pârâu. Arma crimei nu a mai găsită niciodată. S-a vorbit, de asemenea, despre o posibilă reglare de conturi din cauza drogurilor, dar alte mărturisiri ale lui Kozlowski nu mai lasau loc de îndoială. A fost doar un ritual satanic.

Victima a fost descrisă ca un băiat tăcut și muncitor. „În trecut, făcuse niște prostii, dar nimic grav, un simplu scandal. Nu cred că a avut o viață dublă ”, spune tatăl său, Carlo. Bărbatul vorbise cu Maxim, cu puțin timp înainte de crimă. „Era zece seara și ca în fiecare seară ne spusese noapte bună”, a adăugat Zanella. „Ne va lipsi zâmbetul tău”, au scris colegii pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » „Întotdeauna mi-am dorit să ucid așa”. Şi-a omorât cel mai bun prieten în timpul unui ritual satanic, în Italia. A povestit apoi cu lux de amănunte, fără vreo urmă de regrete