Antena Meniu Search
x

Video "Iubiții fostei mele soții!" Italian bănuit că a împânzit un cartier întreg din Palermo cu afișe cu fosta soție și 15 presupuși amanți

Un italian supărat că l-a părăsit soția este bănuit că a împânzit un întreg cartier din Palermo cu afișe în care apar fosta lui soție și 15 presupuși amanți - politicieni, avocați și fotbaliști. Mesajul este: "Iubiții fostei mele soții".

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 20:39

Vezi și

Aceasta ar fi răzbunarea pusă la cale de un bărbat care este bănuit că a împânzit centrul orașului Palermo cu afișe. Fluturașii nu au ajuns doar pe străzi, ci și pe mașini.

Carabinierii anchetează cazul atât pentru defăimare, dar și pentru hărțuire, în condițiile în care fotografii cu afișele au început să circule și pe WhatsApp. Fluturașii ar reprezenta doar ultimul episod al hărțuirii, în condițiile în care femeia a reclamat incendierea a nu mai puțin de trei mașini, ultima în decembrie anul trecut, precum și primirea de mesaje de amenințare pe telefonul mobil, potrivit Corriere del Mezzogiorno.

Fostul soț le-a spus carabinierilor că nu a fost implicat și, prin intermediul avocatului său, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute. Audiată, femeia ar fi exclus că soțul ei a fost cel care a împânzit centrul orașului cu acele afișe. Unii dintre cei care apar în imagini au spus că vor depune plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Iubiții fostei mele soții!" Italian bănuit că a împânzit un cartier întreg din Palermo cu afișe cu fosta soție și 15 presupuși amanți