Antena Meniu Search
x

"La revedere, dragul meu prieten. Cu siguranță, ne vom reîntâlni cândva". Un italian oferă 50.000 de euro pentru a-l găsi pe cel care i-a otrăvit câinele

13 ani l-a avut alături pe Snoopy, un frumos exemplar din rasa Beagle. Iar pentru familia sa, câinele a fost ca un membru cu drepturi depline.

de Monica Palade

la 22.11.2022, 17:06

Așa că nu este de mirare că Andrea Combi, un italian din Colico, scoate la bătaie 50.000 de euro pentru a afla cine l-a otrăvit pe cel mai bun prieten al său.

A murit în chinuri

Animalul a murit în chinuri, după ce a mâncat chiftele cu otravă de șobolani, pe care cineva le-a aruncat în curtea casei. Lui Snoopy i-a fost distrus ficatul și rinichii. "La revedere, dragul meu prieten. Îți mulțumim pentru compania minunată de care am avut parte în acești 13 ani. Cu siguranță ne vom întâlni într-o zi din nou pentru multe plimbări și multe alergări pe pajiști și în păduri. Îți doresc și meriți un paradis plin de bresaola", a scris Andrea pe pagina sa de Facebook.

"Oricine ne ajută să pedepsim exemplar acest/această josnic/ă, nedemn/ă, mizerabil/ă, familia Combi este dispusă să garanteze un cadou de 50.000. Le mulțumesc anticipat celor care îmi împărtășesc postarea. Era un câine foarte bun, nu lătra niciodată, nu făcea probleme nimănui. Banii nu înseamnă nimic, ne este dor de câinele nostru", a adăugat italianul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "La revedere, dragul meu prieten. Cu siguranță, ne vom reîntâlni cândva". Un italian oferă 50.000 de euro pentru a-l găsi pe cel care i-a otrăvit câinele