Antena Meniu Search
x

Lanțul de magazine care a anunțat că renunță la casele self-pay și se întoarce la plata exclusiv la casieri

Un lanț de supermarketuri numit „Northern Waitrose” a devenit primul din Marea Britanie care a revenit la casele normale de plată, după ce a eliminat aproape toate casele self-pay.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 21:28

Lanțul de magazine care a anunțat că renunță la casele casele self-pay și se întoarce la plata exclusiv la casieri
Lanțul de magazine care a anunțat că renunță la casele casele self-pay și se întoarce la plata exclusiv la casieri - Shutterstock

Conducerea magazinelor crede că interacțiunea direct cu un casier la case oferă clienților o experiență mai plăcută. Așa că au renunţat la casele cu self-pay de la toate magazinele, cu excepția a două, din cele 28 de magazine de lux din Lancashire, Yorkshire și Cheshire, potrivit DailyMail.

Credem că colegii care servesc clienții oferă o experiență mai bună pentru clienți și, prin urmare, am luat decizia de a elimina casele self-pay din majoritatea magazinelor noastre. Ne-am bazat nu numai pe ceea ce credem că este cel mai potrivit lucru de făcut, ci și pe faptul că am primit feedback de la clienții noștri”, a declarat un purtător de cuvânt.

Doar două magazine mai dispun de case self-pay

Doar două dintre magazinele sale din Lake District își vor păstra casele self-pay, pentru a ajuta personalul în perioadele deosebit de aglomerate. Acum caută să-și mărească numărul magazinelor, dar și să-și extindă personalul.

Supermarketul a vrut să se concentreze pe „oameni cu personalitate, căldură și interes față de clienți”. Clienții s-au plâns adesea de modul în care funcționau casele self-pay, așa că s-a decis eliminarea lor, pentru a le face cumpărăturile cât mai plăcute clienților.

Patronul lanțului de magazine a declarat, de asemenea, că acele cae self-pay reprezentau anterior sub 58% din locurile de muncă din supermarket în octombrie 2016, în timp ce luna trecută reprezentau doar 15%..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Lanțul de magazine care a anunțat că renunță la casele self-pay și se întoarce la plata exclusiv la casieri