Antena Meniu Search
x

"Le plăcea". Și-au încuiat cei doi copii adoptați într-o magazie, fără apă și mâncare, în SUA. Fata și băiatul susțin că "tratamentul" era la ordinea zilei

Caz barbar în SUA. Doi părinți adoptivi se confruntă cu acuzații după ce copiii lor au fost găsiți închiși într-o magazie, fără apă curentă sau toaletă. Adolescenții trăiau în condiții mizere iar asta pentru că femeia spune că „le plăcea”.

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 19:12

Și-au încuiat cei doi copii adoptați într-o magazie, fără apă și mâncare, în SUA. Fata și băiatul susțin că "tratamentul" era la ordinea zilei
Și-au încuiat cei doi copii adoptați într-o magazie, fără apă și mâncare, în SUA. Fata și băiatul susțin că "tratamentul" era la ordinea zilei - WSAZ / South Central Regional Jail

 Cei doi s-au trezit cu poliția la ușă, în Virginia de Vest, după ce au primit o plângere legată de modul în care sunt îngrijiți copiii adoptivi. Martorul care a anunțat autoritățile a susținut că l-a văzut pe tatăl adoptiv deschizând ușa magaziei. A vorbit cu cei doi adolescenți de câteva minute, apoi a încuiat ușa din nou. Înăuntru, polițiștii au găsit un băiat de 14 ani și o fată de 16 ani. Ei nu au avut acces la apă, o toaletă, alimente sau măcar articole de igienă, au spus oficialii, potrivit Mirror.

Cei doi aveau cinci copii adoptați

Magazia nu avea ferestre. Fata de 16 ani le-a spus ofițerilor că acest lucru este o întâmplare obișnuită pentru ei și că primeau adesea astfel de tratamente din partea celor cărăra le spuneau mamă și tată. Ea a mai dezvăluit că ea și fratele ei li s-a dat mâncare în jurul orei 6 dimineața în acea zi, apoi au fost încuiați acolo până la sosirea autorităților. În casa celor doi, un alt copil a fost găsit încuiat înăuntru și singur.

Am observat prin fereastră un copil mic, care părea a avea aproximativ 5 până la 6 ani, stând singur pe podeaua, plângea, spun autoritățile.

Părinții adoptivi, Donald Ray Lantz, în vârstă de 61 de ani, și Jeanne Kay Whitefeather, în vârstă de 61 de ani, nu erau acasă în momentul în care a ajuns poliția însă au fost arestați ulterior. Mai mult, femeia spune că cei doi ar fi fost încuiați în magazie pentru că „le place”

Cuplul are cinci copii adoptivi cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Toți cei cinci copii au fost puși imediat în custodia Serviciilor de Protecție a Copilului iar cei doi suspecți au fost reținuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Le plăcea". Și-au încuiat cei doi copii adoptați într-o magazie, fără apă și mâncare, în SUA. Fata și băiatul susțin că "tratamentul" era la ordinea zilei