Meniu
Search
x

Video Mama acuzată că şi-a ucis bebeluşul după ce l-a lăsat să moară de foame îl mai uitase singur în casă de 11 ori în două luni, în UK

Un copil neajutorat care a murit de foame după ce mama adolescentă l-a lăsat singur de 11 ori în două luni nu a plâns pentru că ar fi fost prea slăbit, potrivit unei instanțe.

De Redactia Observator la 07.08.2021, 15:56

Verphy Kudi, o tânără din Marea Britanie, în vârstă de 19 ani, a fost condamnată la închisoare după ce a stat la o petrecere timp de şase zile consecutiv şi şi-a uitat copilul de nici doi ani în apartament. Micuţa Asiah a murit de foame. 

Ea a mers la un concert de muzică din anii 1990, în Londra. În tot acest timp, Asiah era singură în apartament. Fetiţa a murit tragic din cauza gripei, dar și de foame după ce a rămas nesupravegheată timp de cinci zile, 21 de ore și 58 de minute, au spus procurorii.

Bebeluşul ar fi fost prea slăbit ca să mai plângă după ajutor

Când paramedicii au fost în cele din urmă chemați, pe 11 decembrie 2019, după ce Kudi s-a întors, au găsit-o ''incoerentă, stresată și tulburată'', iar pe fiica ei întinsă pe podea. Consultantul pediatru care a analizat cazul, dr. Nicola Cleghorn, a spus că Asiah nu ar fi strigat după ajutor cel mai probabil deoarece ar fi ştiut că nu are rost. Ea a declarat că acesta este motivul pentru care vecinii nu au auzit copilul plângând, notează Daily Mail

Judecătorul Laing a spus că bebelușul a trecut prin ''suferințe aproape de neimaginat'' înainte de a muri singur în apartament. ''Era un copil neajutorat și s-a bazat complet pe tine, ca mamă, pentru a-i îndeplini nevoile''. Ea i-a spus că Kudi că a pus pe primul plan distracţia şi ziua ei de naştere, mai degrabă decât nevoile copilului ei.

Potrivit surselor, femeia chiar a încercat să vândă bilete la concert pe Twitter în ziua în care a fost găsit corpul bebelușului. Iniţial, ea a negat că nu ar fi fost în apartament timp de atâtea zile, dar probele adunate au demonstrat contrariul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Mama acuzată că şi-a ucis bebeluşul după ce l-a lăsat să moară de foame îl mai uitase singur în casă de 11 ori în două luni, în UK