Antena Meniu Search
x

Video Matt Healy, solistul trupei The 1975, i-a cerut buletinul unei fane, înainte să-i ofere primul ei sărut. "Sper că n-ai 16 ani"

Primul sărut e un moment de neuitat pentru majoritatea oamenilor. Iar pentru o fană înfocată a trupei The 1975, momentul va fi cu siguranţă o amintire de preţ. Chiar solistul Matt Healy a sărutat-o la un concert, dar nu înainte de a-i cere un act de identitate care să confirme faptul că aceasta este majoră.

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 18:21

Matt Healy i-a cerut fanei buletinul
Matt Healy i-a cerut fanei buletinul - Captură video Twitter

Fanii trupei The 1975 au păreri împărţite după ce solistul Matt Healy a sărutat o fană, în timpul unui concert din Las Vegas. Artistul de 33 de ani pare să-i verifice fetei actul de identitate, înainte de momentul romantic. Momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. 

Matt Healy i-a cerut fanei buletinul

Tânăra îi cerea, din mulţime, să-i ofere "primul sărut", relatează Mirror. "Sper că n-ai 16 ani", i-a răspuns Matt Healy acesteia, cerându-i un act de identitate, drept dovadă că e majoră. După ce priveşte documentul preţ de câteva secunde, solistul trupei The 1975 sare de pe scenă şi o sărută pe fană. "Eşti pregătită pentru primul tău sărut?", i-a spus el fetei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce unii fani s-au declarat cuceriţi de gestul artistului, alţii l-au criticat aspru. "Este cel mai deranjant lucru pe care l-am văzut vreodată", a comentat un utilizator de pe TikTok, în timp ce alţii susţin că ar da orice să fi fost în locul tinerei respective.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Matt Healy, solistul trupei The 1975, i-a cerut buletinul unei fane, înainte să-i ofere primul ei sărut. "Sper că n-ai 16 ani"