Antena Meniu Search
x

Foto Misterul dispariției unei mame: s-a făcut nevăzută, cu tot cu mașină, în drum spre birou. Căutări disperate în SUA

Dispariția misterioasă a unei femei în vârstă de 39 de ani pune pe jar o întreagă comunitate din SUA. Christina a plecat de acasă săptămâna trecută, grăbită să ajungă la serviciu. De atunci, însă, nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Familia acesteia o caută disperată, iar acasă o așteaptă doi copii. Ultimele imagini cu femeia, surprinse chiar în pragul casei, în dimineața dispariției, nu trădează niciun indiciu.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 16:20

A trecut deja o săptămână de când Christina Lee Powell, o americancă în vârstă de 39 de ani din San Antonio, Texas, a închis ușa casei și a dispărut fără urmă. Ultima oară a fost văzută în viață pe 5 iulie, în jurul orei 10:30, când se grăbea să plece spre locul de muncă. Era deja în întârziere și își anunțase telefonic superiorii cu privire la acest lucru, au mărturisit rudele acesteia, potrivit Mirror. În agitația acelei dimineți, Christina și-a uitat acasă telefonul mobil, smartwatch-ul și medicamentele, a mai spus una din prietenele sale, Lauren Leal. S-a urcat la volanul mașinii Nissan, și dusă a fost. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o. Iar autoturismul de culoare neagră pare să fi dispărut, la rândul său, de pe fața pământului. 

Dispariția femeii a venit ca un blestem asupra familiei

Poliția din San Antonio a lansat o operațiune amplă de căutare, în speranța că cineva le va putea aduce vești bune despre soarta femeii. Autoritățile americane au publicat chiar și un videoclip filmat în pragul casei acesteia, de camerele instalate pe ușa de la intrare. "Necunoscutul este înspăimântător. Tema din mintea noastră ... Este greu să înțelegi unde ar putea fi sau ce i s-ar fi putut întâmpla", spune Lauren Leal. Mama Christinei, Claudia Mobley, și-a vărsat durerea pe Facebook. Aceasta îi imploră pe oameni să contribuie, așa cum pot, la căutări: "Dacă cineva are orice fel de informații, vă rog să mă anunțați. O iubesc și mi-e dor de ea. Rugați-vă pentru noi! A plecat de acasă marți dimineață, spre locul de muncă. Nu a ajuns la birou și nu am mai auzit nimic de ea de atunci"

În ziua dispariției, Christina purta o pereche de pantaloni negri, o bluză de aceeași culoare și o geantă albă. Fusese căsătorită în 2013, însă potrivit presei locale nu este clar care e statutul său marital în prezent, și nici care e situația custodiei băieților săi. Pe rețelele de socializare, femeia postase în trecut mesaje și fotografii în care militează împotriva violenței domestice. Originară din Connecticut, Christina a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității din Texas, iar polițiștii au dezvăluit că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Femeia are nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care temerile legate de dispariția ei sunt și mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Misterul dispariției unei mame: s-a făcut nevăzută, cu tot cu mașină, în drum spre birou. Căutări disperate în SUA