Antena Meniu Search
x

Foto Misterul morţii celor doi bebeluşi, găsiţi în casa unui cuplu de lituanieni. Existenţa gemenilor era un secret pentru toţi vecinii: "N-am văzut-o însărcinată"

Poliţiştii din Bridgend, Țara Galilor, investighează moartea bizară a doi bebeluşi, găsiţi fără suflare în locuinţa unui cuplu de lituanieni. Existenţa gemenilor era un secret pentru toţi vecinii, care se declară "şocaţi" de incidentul tragic petrecut în cartierul lor liniştit. Cu toţii încearcă acum să dezlege misterul din casa unde se mutaseră, de un an, Žilvinas Ledovskis şi partenera sa, Eglė Žilinskaitė.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 16:56

Doi bebeluşi au fost găsiţi, fără viaţă, într-o casă din Bridgend, Țara Galilor, unde locuia un cuplu de lituanieni. Potrivit Daily Mail, Žilvinas Ledovskis, un şofer de camion în vârstă de 47 de ani, şi partenera sa, Eglė Žilinskaitė, de 29 de ani, s-au mutat în locuinţa respectivă cu un an în urma descoperirii macabre. Iluzia vieţii lor armonioase s-a destrămat însă sâmbătă, 26 noiembrie, în jurul orei 20:00, când poliţiştii s-au trezit în faţa scenei tulburătoare. Interveneau la un alt caz, când au găsit gemenii, morţi.

Moartea bizară a celor doi bebeluşi. Trei persoane au fost arestate

Vecinii susţin că au văzut mai multe colete pline cu jucării şi obiecte pentru bebeluşi, livrate la domiciliul celor doi lituanieni în ultima perioadă. Autorităţile au deschis o anchetă şi, până în acest moment, au arestat doi bărbaţi şi o femeie în acest caz. Se crede că cele trei persoane au încercat să ascundă venirea pe lume a bebeluşilor. Conform declaraţiilor oferite presei locale de un purtător de cuvânt al Poliţiei din South Wales, suspecţii rămân în custodia poliţiei.

Casa a fost sigilată, iar curtea comună e împânzită de poliţişti. Oamenii legii au instalat inclusiv un cort alb, de unde încearcă să facă reconstituirea faptelor petrecute în locuinţa din Bridgend. Vecinii susţin că sunt "în stare de şoc", după ce au aflat ce s-a întâmplat chiar în cartierul lor liniştit. "Ieşisem să-mi plimb căţeii când au sosit maşinile de poliţie. Erau în jur de 10 vechicule, inclusiv dube de investigaţii. Poliţiştii au vrut să ştie tot despre ei (n.r. cei doi lituanieni). Păreau prietenoşi, dar nu vorbeau prea bine limba engleză şi comunicarea era dificilă", a povestit Maria Jones, o tânără de 25 de ani, pentru MailOnline.

Pe acelaşi subiect

Vecinii nu văzuseră gemenii niciodată

Charmaine Gardener-Ponting, în vârstă de 27 de ani, spune că a locuit alături de ei timp de un an, vreme în care nu a văzut sau auzit nimic ce ar putea sugera prezenţa bebeluşilor pe proprietate. "Poliţia ne-a anunţat că au venit să cerceteze o altă problemă, iar atunci au fost găsiţi bebeluşii. Nu îi ştiam prea bine. Ne salutam, dar nu le cunoşteam nici măcar numele. Am văzut doi indivizi, sâmbătă dimineaţă, şi asta mi s-a părut bizar. Plecau într-o maşină, dar s-au oprit brusc şi s-au repezit înapoi, cu viteză. Nu am văzut-o pe femeie însărcinată, dar mereu purta haine largi şi nici nu era prea micuţă, aşa că e dificil să spun cu certitudine", adaugă ea. "Celălalt bărbat lucra mereu la maşină, în garaj. Nu ştiu dacă locuia tot acolo, dar era prezent mai tot timpul. Îi auzeam vorbind în curtea din spate în limba lor".

Un alt vecin, care a vrut să rămână sub anonimat, mărturiseşte că "au avut un bebeluş aoclo. Dar nu ştiam că sunt doi. E devastator". Huw David, liderul Consiliului Local din Bridgend, a declarat: "Sunt veşti tragice şi şocante. Locuitorii din Wildmill se sprijină reciproc, în timp ce poliţiştii continuă investigaţiile".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Misterul morţii celor doi bebeluşi, găsiţi în casa unui cuplu de lituanieni. Existenţa gemenilor era un secret pentru toţi vecinii: "N-am văzut-o însărcinată"