Antena Meniu Search
x

Misterul soților milionari, găsiți morți în casa lor în luna aprilie, la un pas să fie elucidat. Inițial, s-a crezut că britanicii au avut parte de o moarte bruscă

Deși inițial au fost tratate ca două morți neașteptate, misterul soților milionari găsiți morți în casa lor din Essex, pe 9 aprilie, este la un pas să fie elucidat.

de Monica Palade

la 25.09.2023, 15:35

Misterul soților milionari, găsiți morți în casa lor în luna aprilie, la un pas să fie elucidat. Inițial, s-a crezut că britanicii au avut parte de o moarte neașteptată

Anchetatorii au găsit în organismul lui Stephen Baxter, în vârstă de 61 de ani, și al soției lui Carol, în vârstă de 64 de ani, un analgezic extrem de puternic. Pe 6 iulie, după rezultatele de la autopsii și în urma analizelor toxicologice, doi bărbați și o femeie au fost arestați. În cadrul anchetei, s-a ajuns la concluzia că femeia a murit de „toxicitate combinată cu fentanil și prometazină cu bronhopneumonie terminală”, în timp ce soțul ei a murit de „cardiomegalie și boală hepatică alcoolică cu intoxicație cu fentanil”, scrie The Sun.

Găsiți morți în casă

Luke D'Wit, în vârstă de 34 de ani, principalul suspect în acest caz a apărut luni la Chelmsford Crown Court, unde a negat cele două acuzații de crimă. De asemenea, tânărul de 34 de ani a pledat nevinovat și pentru furtul de bijuterii aparținând lui Carol.

Pe 16 iulie, la scurt timp după ce a fost arestat, D'Wit a negat și acuzația de deținere a unui drog de clasa A, fentanil. Bărbatul a fost arestat acum preventiv și urmează să fie judecat pe 12 februarie anul viitor.

Fentanilul este un analgezic opioid puternic utilizat pentru a trata durerea severă și este disponibil numai pe bază de rețetă. Carol și Stephen erau directori ai companiei de covoare pentru baie și duș Cazsplash.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Misterul soților milionari, găsiți morți în casa lor în luna aprilie, la un pas să fie elucidat. Inițial, s-a crezut că britanicii au avut parte de o moarte bruscă