Antena Meniu Search
x

Moarte misterioasă a unui român în Italia. Vrânceanul a căzut cu maşina în prăpastie, în timp ce se îndrepta spre o programare la medic

Moartea unui român este învăluită în mister, după ce bărbatul de 53 de ani s-a prăbuşit cu maşina într-o prăpastie. Bărbatul trebuia să ajungă la un medic specialist, unde avea o programare. Oamenii legii nu exclud ca vrânceanul Vergică Gheaba să se fi sinucis. 

de Monica Palade

la 31.10.2021, 13:17

Românul, căruia italienii îi spuneau Virgilio, s-a mutat în Celano, provincia L’Aquila, regiunea Abruzzo, unde lucra ca îngrjitor de bătrâni. Era foarte iubit şi toată lumea are doar cuvinte de laudă la adresa sa. Doar că din păcate, acum se pregătesc să îl înmormânteze. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat. 

Vergică era căsătorit şi avea un fiu, scrie Marsica Live. Omul şi-a găsit sfârşitul într-o prăpastie la  Colle Felicetta, Celano. Locul pe cât de pitoresc este cunoscut Stânca ca fiind zona în care s-au produs tragedii în ultimii trei ani.

Un profesionist

La începutul lunii februarie, o profesoară  în vârstă de 50 de ani s-a sinucis, aruncându-se de pe stâncă. În noiembrie 2018, un bărbat în vârstă de 34 de ani a căzut de pe stâncă, pierzându-și viața în același loc în care și-a găsit sfârșitul și românul. 

Pe acelaşi subiect

„Dragă Virgilio, protejează-te și ai grijă de familia ta acum așa cum ai făcut cu atât de mulți oameni care au avut nevoie, cu dragoste, solidaritate, afecțiune și mult, dar mult profesionalism și disponibilitate. Odihnească-se în pace”, a scris Settimio Santilli, primarul din Celano pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Moarte misterioasă a unui român în Italia. Vrânceanul a căzut cu maşina în prăpastie, în timp ce se îndrepta spre o programare la medic