Antena Meniu Search
x

Momentul în care inima unei mame s-a făcut bucăţi. O banală tuse ascundea boala cruntă a fiicei sale: micuţa a murit la 7 luni, în braţele medicilor din Irlanda

Cu inima zdrobită, o mamă povesteşte cum a primit de la medici vestea răvăşitoare a morţii iminente a fiicei sale. I-au spus că bebeluşul ei mai avea doar o lună de trăit, moment în care întreaga ei lume s-a prăbuşit, iar pământul parcă i-a fugit de sub picioare.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 18:52

Fetiţa a fost răpusă de boală, la doar 7 luni
Fetiţa a fost răpusă de boală, la doar 7 luni - JustGiving.com

Micuţa Ellen s-a născut anul trecut, adusă pe lume de doi părinţi care i-ar fi pus lumea la picioare. Orla Haugh şi soţul ei, Andrew, s-au trezit însă loviţi de o veste pe care nu şi-ar fi dorit să o primească niciodată. După un control de rutină la spital, pentru a verifica de ce tuşeşte micuţa lor fiică, au aflat că bebeluşul suferă de o boală ereditară gravă, Gaucher de tipul 2.

Fetiţa a fost răpusă de boală, la doar 7 luni

Potrivit Mirror, Ellen a murit la doar 7 luni de când a văzut lumina vieţii. "Cu două zile înainte să primi vestea, eram cu toţii în vacanţă, în Canada. Părea că totul este perfect. Nu-mi vine să cred că lucrurile s-au schimbat drastic în doar 48 de ore", povesteşte mama micuţei. "Ellen era cea mai frumoasă şi veselă fetiţă, cu o curiozitate fabuloasă. A râs tot drumul spre spital", adaugă femeia, în lacrimi.

"Când să plecăm, nu s-a comunicat că au fost descoperite probleme la stomacul micuţei şi că trebuie să mai facem un set de analize. Am avut o presimţire că vom primi veşti rele, dar nu mi-aş fi închipuit că e atât de grav. (...) Starea lui Ellen s-a înrăutăţit rapid. Suntem recunoscători în continuare pentru tot efortul depus de medici şi asistente pentru a ne ajuta fetiţa, până în ultima clipă. S-au asigurat că a suferit cât mai puţin", mai spune Orla Haugh.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul în care inima unei mame s-a făcut bucăţi. O banală tuse ascundea boala cruntă a fiicei sale: micuţa a murit la 7 luni, în braţele medicilor din Irlanda