Video

Momentul în care o adolescentă este lovită în față de un pescăruș, în timpul plimbării cu una dintre atracţiile parcului de distracţii, în SUA - VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 22.07.2021, 22:45.
Actualizat: 22.07.2021, 22:49

Momentul mai puţin obişnuit când un pescăruș se loveşte de fața unei adolescente terifiate, în timp ce aceasta se dădea într-una dintre atracţiile unui parc de distracţii din SUA.

Momentul în care o adolescentă este lovită în față de un pescăruș, în timpul plimbării cu una dintre atracţiile parcului de distracţii, în SUA

Momentul în care o adolescentă este lovită în față de un pescăruș, în timpul plimbării cu una dintre atracţiile parcului de distracţii, în SUA

YouTube

Kiley Holman, în vârstă de 13 ani, a decis să încerce plimbarea numită SpringShot, în parcul de distracții Morey's Pier din New Jersey, în timp ce sărbătorea ziua de naștere a prietenei sale Georgia Reed, potrivit Daily Mail.

Filmările postate pe reţelele de socializare au surprins momentul în care un pescăruș s-a izbit de fața lui Kiley, în timp ce respectivul ride le propulsează pe tinere în aer. Dându-și seama de ceea ce se întâmplase, adolescenta uluită s-a panicat, a apucat rapid pasărea și a aruncat-o de lângă ea.

Citește și:

Prietena tinerei nici nu ştia ce se întâmplă

Kiley a declarat: ''Știam că o să mă lovească. Nu știam ce să fac, așa că am așteptat să se apropie și apoi l-am apucat și l-am aruncat rapid.'' Se crede că pescăruşul a scăpat nevătămat, deși a lăsat câteva pene în urmă.

Georgia, în vârstă de 14 ani, care locuiește lângă prietena sa Kiley, părea să nu fie conștientă de incident, în timp ce continua să țipe. Ea a declarat pentru Fox News că nu avea idee despre ce se întâmplase până când Kiley nu i-a explicat. Acum, fetele nu se pot opri din râs când se gândesc în ce fel s-a alăturat pescăruşul călătoriei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.