Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care o balenă răstoarnă o barcă de pescari în Atlantic, surprins cu telefonul de un adolescent de 16 ani. Au scăpat ca prin minune

Imagini impresionante cu o balenă din Oceanul Atlantic fac înconjurul lumii. Mamiferul a fost surprins răsturnând o barcă de pescari.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 14:45

Videoclipul - în care doi oameni pot fi văzuţi căzând apă, în timp ce uriaşul mamifer le întoarce ambarcaţiunea cu susul în jos - a strâns peste patru milioane de vizualizări.

Nici pescarii, nici balena nu au suferit răni grave

Imaginile au fost filmate de Colin Yanger, un adolescent de 16 ani, care se afla pe o ambarcaţiune din apropiere. Adolescenții au fost de altfel salvatorii pescarilor atacaţi de balenă şi tot ei au anunţat Paza de Coastă.

Vezi și

Paza de Coastă a SUA spune că nimeni nu a fost rănit şi a raportat incidentul la Center of Coastal Studies Marine Animal Hotline şi la National Oceanic and Atmospheric Administration.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Momentul în care o balenă răstoarnă o barcă de pescari în Atlantic, surprins cu telefonul de un adolescent de 16 ani. Au scăpat ca prin minune