Antena Meniu Search
x

Momentul în care un bărbat din Australia alungă un crocodil, lovindu-l în cap cu o tigaie - VIDEO

Un bărbat din australia, proprietar al unui pub a devenit vedeta oraşului, după ce pe internet a fost publicat un videoclip în care apare lovind un crocodil cu o tigaie în cap, pentr a-l alunga.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 18:15

Momentul în care un bărbat alungă un crocodil.
Momentul în care un bărbat alungă un crocodil. - Captura Video

Reptila nu l-a speriat deloc pe australian, iar un posibil atac fatal nu i-a dat nicio emoţie bătrânului care a reuşit să liniştească reptila cu două lovituri de tigaie, scrie metro.co.uk. 

„Nimeni nu a fost rănit și crocodilul a primit o lecție bună!. Nu aș spune că este un eveniment zilnic, dar trebuie să fiu în siguranță și fac tot ce pot”, a declarat Kai Hansen, mulțumit de isprava de a alunga crocodilul care a încercat să îl atace.

La scurt timp de la publicare, filmuleţul cu crocodilul atacat de australian cu tigaia a devenit viral, adunând numeroase comentarii şi aprecieri din partea utilizatorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul în care un bărbat din Australia alungă un crocodil, lovindu-l în cap cu o tigaie - VIDEO