Antena Meniu Search
x

Mortea suspectă a două surori saudite a pus pe jar poliţia din Australia. După mai bine de o lună, poliţiştii spun doar că e "un caz extrem de neobişnuit"

Două surori din Arabia Saudită au fost găsite moarte în camere separate în apartamentul lor din Sydney. După mai bine de o lună, poliţiştii australieni nu ştiu cum au murit cele două fete şi tot ce pot spune e că "e un caz extrem de neobişnuit".

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 10:29

Mortea suspectă a două surori saudite a pus pe jar poliţia din Australia. După mai bine de o lună, poliţiştii spun doar că e "un caz extrem de neobişnuit"
- Poliția Burwood

Asra Abdullah Alsehli, în vârstă de 24 de ani, și Amaal Abdullah Alsehli, în vârstă de 23 de ani, au fost găsite moarte în paturile lor din apartamentul din suburbia Canterbury a oraşului Sydney. Trupurile celor două fete au fost descoperite pe 7 iunie, dar nici până acum poliţiştii australieni nu ştiu ce s-a întâmplat cu exactitate. Nu au fost găsite semne de intrare prin efracţie, dar nici semne de violenţă sau răni pe corpurile celor două surori.

Cele două fete veniseră în Australia în 2017

Poliţia a etichetat moartea celor două fete ca "suspectă" având în vedere că nu a fost identificată o cauză clară a morţii. Pentru că se află într-un impas, poliţia australiană a cerut ajutorul cetăţenilor din Sydney pentru a desluşi misterul, potrivit The Guardian. "Facem un apel pentru orice fel de informații, întrucât nu știm multe despre aceste fete. Ancheta noastră este în desfășurare și, după ce ne-am consultat cu medicul legist, am decis să le dezvăluim numele", a declarat Claudia Allcroft, inspector de poliţie.

Autorităţile aşteaptă acum rapoartele toxicologice, ultima "speranţă" a investigatorilor în rezolvarea acestui caz. Surse din cadrul anchetei susţin că una dintre surori avea o afacere în Australia, dar această informaţie nu a fost confirmată oficial. Cele două veniseră în Australia din Arabia Saudită în 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Mortea suspectă a două surori saudite a pus pe jar poliţia din Australia. După mai bine de o lună, poliţiştii spun doar că e "un caz extrem de neobişnuit"