Antena Meniu Search
x

Motivul din spatele unei crime brutale. Cum explică un bărbat gestul barbar comis când avea 14 doar ani. A omorât o femeie cu bâta de baseball

Motivul șocant din spatele unei crime brutale. Un tânăr care a ucis o turistă britaniă cu o bâtă de baseball, când avea doar 14 ani, a mărturisit de ce a recurs la acest gest. Fără sentimente de vină sau compasiune pentru tânăra care i-a curmat viața, bărbatul spus că a ucis-o pentru că este de părăere că violența împotriva femeilor este „normală”.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 14:29

Cum explică un bărbat gestul barbar comis când avea 14 doar ani. A omorât o femeie cu bâta de baseball
Cum explică un bărbat gestul barbar comis când avea 14 doar ani. A omorât o femeie cu bâta de baseball - Shutterstock

Karen Aim a fost ucisă de Jahche Broughton, în vârstă de 14 ani, în timp ce vizita orașul Taupo într-o călătorie prin Noua Zeelandă, în ianuarie 2008. Tânăra de 26 de ani, din Orkney, se întorcea la locuința ei de la o petrecere când a fost atacată de adolescent. Jahche a lovit-o în mod repetat cu bâta de baseball, chiar dacă zăcea rănită pe stradă și îl implora să se oprească. Craniul i s-a fracturat și a suferit leziuni grave ale creierului în urma atacului, relatează Mirror.

A bătut-o cu bestialitate până la moarte

Cu doar câteva zile înainte de crimă, Jahche a făcut un alt gest lipsit de umanitate. A lovit o altă femeie cu piatra în cap, iar rănile au fost atât de grave încât femeia a avut nevoie de 30 de copci. În timpul unei analize recente de către autorități, bărbatul, acum în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că a considerat că violența împotriva femeilor era „normală” la acea vreme și că acțiunile sale au fost „un accident”. Ucigașul a învinuit și modul în care a fost crescut, precum și abuzul de droguri și alcool. 

Jahche va reapare în fața consiliului în iulie. Tatăl lui Karen, Brian, care a murit la 10 ani de la uciderea ei, și-a descris fiica ca fiind „un personaj strălucitor și vesel”. 

„Strălucirea ei a fost stinsă cu cruzime. Ea a murit într-o groază și o durere de neimaginat după ce a fost bătută sălbatic la colțul străzii. În ceea ce privește familia ei... Au fost condamnați să trăiască fără ea, amintindu-și cum a murit... Nu se va face niciodată dreptate", a spus mătușa fetei, care locuia în Noua Zeelandă. 

Tânăra a fost găsită întinsă pe jos semiconștientă, aproximativ 30 de minute mai târziu de la atac, suferind multiple răni. Mai târziu, ea a murit în spital, și a fost dusă în Scoția, unde familia a înmormântat-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Motivul din spatele unei crime brutale. Cum explică un bărbat gestul barbar comis când avea 14 doar ani. A omorât o femeie cu bâta de baseball