Antena Meniu Search
x

"Nu știam cine era". O femeie care se pregătea să își înmormânteze sora a constatat că în sicriu era o străină care îi purta hainele și bijuteriile, în SUA

Situație de-a dreptul șocantă în timpul unei înmormântări. O femeie care trebuia să își conducă sora pe ultimul drum a constatat cu stupoare că în sicriu este o persoană necunoscută care îi purta hainele și bijuteriile defunctei.

de Redactia Observator

la 23.11.2023, 17:00

"Nu știam cine era". O femeie care se pregătea să își înmormânteze sora a constatat că în sicriu era o străină care îi purta hainele și bijuteriile, în SUA - Shutterstock

În timpul înmormântării surorii ei, americanca și-a dat seama că trupul din sicriu este al altcuiva. Persoana care se afla acolo nu era sora ei care a murit la sfârșitul lunii octombrie.

Înmormântare cu alt mort

Georgia Robinson susține că a simțit că „ceva nu era în regulă”. Dar că nu se aștepta la asta. Defuncta purta hainele si bijuteriile alese de familie, dar nu era sora ei. „Nu știam cine era în sicriu”, a spus ea.

Suparată, familia îndoliată a cerut să vorbească cu directorul de pompe funebre. Acesta ar fi fost „foarte nepoliticos și foarte indiferent”, potrivit Georgiei Robinson, care susține că le-a cerut chiar „să plătească totul din nou”. Americanca spune că, în cele din urmă, compania a acceptat să răspundă unora dintre solicitările lor, în special prin achiziționarea de haine noi pentru decedat.

Georgia Robinson recunoaște că a fost foarte supărată de această confuzie. "Mă simt prost. Gândiți-vă doar că dacă am fi avut un sicriu închis, am fi ajuns să îngropăm persoana iubită a altcuiva în loc de a noastră”, a spus ea. Contactat de presa din America, directorul nu a confirmat și nici nu a infirmat eroarea. A dat asigurat chiar că familia este „mulțumită” de serviciile lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu știam cine era". O femeie care se pregătea să își înmormânteze sora a constatat că în sicriu era o străină care îi purta hainele și bijuteriile, în SUA