Antena Meniu Search
x

O bătrână din Italia, ucisă cu sânge rece în propriul dormitor. Poliţia a găsit-o într-o baltă de sânge, îmbrăcată doar în lenjerie intimă

O bătrână de origine britanică a fost găsită moartă în casa ei dintr-o zonă rurală a Italiei. Trupul femeii a fost descoperit de poliţişti zăcând într-o baltă de sânge în dormitor. Michele Faiers, în vârstă de 66 de ani, a fost înjunghiată de şapte ori în spate, iar anchetatorii cred că a murit în somn.

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 15:55

O bătrână din Italia, ucisă cu sânge rece în propriul dormitor. Poliţia a găsit-o într-o baltă de sânge, îmbrăcată doar în lenjerie intimă
O bătrână din Italia, ucisă cu sânge rece în propriul dormitor. Poliţia a găsit-o într-o baltă de sânge, îmbrăcată doar în lenjerie intimă

Femeia trăia împreună cu concubinul său, în vârstă de 74 de ani, într-o casă din Verratti, în estul Italiei. Când a fost găsită, femeia zăcea în lenjerie intimă, acoperită cu un cearşaf alb.

Concubinul femeii, printre suspecţii principali ai crimei

Michael Whitbread, concubinul femeii, este căutat de poliţişti, după ce a fost văzut părăsind locuinţa înainte ca Michele să fie găsită fără suflare. Există temeri că omul ar fi părăsit deja ţara şi că femeie ar fi încetat din viaţă cu trei zile în urmă, relatează Mirror.

Între timp, Whitbread rămâne suspectul principal, însă poliţia a specificat că nu a fost găsită nicio armă care să-l incrimineze. Vecinii au descris cuplul ca fiind retras. Ei erau văzuţi doar când îşi plimbau câinii.

Pe acelaşi subiect

"Încă o seară frumoasă"

Cea care a alertat poliţiştii a fost o prietenă de a femeii, care a observat că nici ea, nici concubinul său nu răspundeau la telefon sau la mesaje. Ajunsă la ei acasă, a observat că toate uşile erau descuiate, sunând la poliţie.

Cu doar câteva zile înainte să moară, Michele posta poze cu apusul văzut de pe terasa casei sale, cu descrierea "Încă o seară frumoasă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O bătrână din Italia, ucisă cu sânge rece în propriul dormitor. Poliţia a găsit-o într-o baltă de sânge, îmbrăcată doar în lenjerie intimă