Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto O casă construită după un pariu la bere se vinde cu un preţ uriaş. A fost ridicată pe un teren al nimănui şi are doar 3 metri lăţime

Oamenii îşi cumpără case în cele mai bizare locaţii. Dar şi inginerii şi proiectanţii au câteodată idei ieşite din comun.

de Redactia Observator

la 12.05.2024 , 16:51

Un astfel de exemplu vine din Jacksonville Beach, Florida, acolo unde o echipă de ingineri a construit o locuinţă ciudată, de doar 3 lăţime, pe un teren care nu aparţine nimănui. Potrivit Business Insider, totul a plecat după un pariu făcut la o bere între agentul imobiliar Ryan Wetherhold şi inginerul constructor John Atkins.

Casa a fost terminată în 2024

"Ca să fiu sincer, constructorul aproape că a construit asta din ciudă doar din cauza unui vecin: Aaa, nu crezi că putem construi, ține-mi berea", a declarat Wetherhold. Ciudata construcţie a fost ridicată pe un teren aflat între două proprietăţi, teren pe care nimeni nu l-a revendicat.

Articolul continuă după reclamă

Casa a fost terminată în 2024, iar acum este scoasă la licitaţie pentru 620.000 de dolari. Iniţial, proiectanţii şi agenţii imobiliari s-au gândit la 450.000 - 500.000 de dolari, ca preţ de pornire, dar când au văzut că există interes au ridicat nivelul.

În ciuda aspectului său neobişnuit, casa de 3 metri lăţime oferă toate condiţiile unei locuinţe care are dublul suprafeţei ei. Pe lângă toate astea, casa are chiar şi garaj, precum şi o mică curte interioară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O casă construită după un pariu la bere se vinde cu un preţ uriaş. A fost ridicată pe un teren al nimănui şi are doar 3 metri lăţime