Antena Meniu Search
x

Galerie foto O culturistă influencer din Mexic a murit în timpul unei operații pentru a scăpa de transpirație. Promova procedura pe Instagram

O cunoscută culturistă, influencer, în Mexic a murit săptămânile trecute după ce a fost supusă unei operaţii menite să remedieze cantitatea abundendă de transpiraţie.

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 14:36

Odalis Santos Mena, în vârstă de 23 de ani, care posta în mod regulat fotografii cu trupul ei bine lucrat şi care adunase pese 140.000 de admiratori pe Instagram a fost recrutată de clinica SkinPiel din Guadalajara pentru a promova un tratament antiperspirant revoluţionar, numit MiraDry, transmite New York Post.

Procedeul este utilizat pentru combaterea transpiraţiei în zona axilelor şi folosea energie termică pentru a elimina glandele sudoripare, atenuând astfel mirosul corporal şi chiar reducând creşterea părului din zona respectivă.

Cu toate acestea operația s-a încheiat tragic după ce culturista a suferit un stop cardiac după ce a fost anesteziată. Mena a murit la scurt timp. Angajaţii clinicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Culturista sfătuia fanii să apeleze la acest tratament şi oferea asigurări că este eficient

Extrem de mulţumită de tratamentul minune antiperspirant, Mena a promovat MiraDry pe reţelele de socializare oferind urmăritorilor asigurări că tratamentul este sigur şi eficient. Imediat după incident, poliţia a pornit o anchetă. Cauza morții a fost stabilită ca fiind neglijenţa administrării anesteziei de către o persoană care nu fusese instruită în acest domeniu. Totodată, medicii legişti au spus că moartea a fost cauzată de o combinaţie a anesteziei cu un steroid pe care Mena obişnuia să îl ia frecvent, lucru despre care clinica nu a ştiu în acel moment.

Accidentul ciudat marchează un sfârşit tragic pentru tânăra pasionată de culturism, care a participat deseori la evenimente pe această temă. A câştigat, de asemenea, titlul Miss Hercules 2019 precum şi concursul de Wellness Fitness Juvenile chiar cu puţină vreme înainte de a muri. Moartea ei a şocat comunitatea urmăritorilor, în timp ce iubitul acesteia, Victor Gomez Carrero a postat un mesaj imediat după aflarea cumplitei veşti. "Acțiunile tale în viață, ecou în eternitate. Te voi lua cu mine pentru totdeauna. Nu are sens să scriu aici ceea ce simte inima mea. Te iubesc!", a scris iubitul ei pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O culturistă influencer din Mexic a murit în timpul unei operații pentru a scăpa de transpirație. Promova procedura pe Instagram