Meniu LIVE
Search
x

Galerie foto O femeie a aflat că este pe moarte, deşi medicii o asigurau că are doar o problemă minoră. "Este foarte multă durere în spatele acelui zâmbet"

O femeie de 32 de ani a aflat că suferă de o formă rară de cancer mamar şi este pe moarte, după ce, inițial, i s-a spus că este doar un nodul pentru care nu trebuie să-şi facă griji.

De Maria Dogaru la 02.08.2022, 15:29

Dorita Delle Donne, în vârstă de 32 de ani, a fost diagnosticată cu o formă foarte rară de cancer la sân, dar încă visează să se căsătorească cu iubita ei, în ciuda stării de sănătate deplorabile în care se află, un tratament de salvare costând 15.000 de dolari. Cu toate acestea, un membru al spitalului i-a spus că nu trebuie să-și facă griji și că este vorba doar despre un „chist benign”.Un an mai târziu, Dorita, care locuiește în Ealing, West London, a fost diagnosticată cu cancer de sân metastatic triplu negativ, relatează Mirror.

Este o formă de cancer deosebit de agresivă și rară, care în prezent este incurabilă. În prima zi a tratamentului ei obositor, Dorita nu a putut să participe la înmormântarea tatălui ei, în Italia.

Apoi s-a trezit în imposibilitatea de a lucra, fiind manager la un restaurant. Femeia nu a avut de ales și a trebuit să renunțe pentru a putea lucra de acasă, din cauza stării de sănătate. Partenera Doritei, Ester Sanna Ferraiolo, în vârtsă de 32 de ani, lucrează de acasă alături de ea și, uneori, Dorita primește apeluri de serviciu de pe patul ei de spital.

Pe acelaşi subiect

 „Dorita nu plânge niciodată. Zâmbește mereu, este cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o vreodată. Dar, deși încearcă să fie curajoasă pentru toată lumea, este foarte multă durere în spatele acelui zâmbet. Pentru că este nevoie de atât de mult efort pentru a pretinde că totul este în regulă atunci când nu este", a declarat Ester. 

Ester, care este și ea originară din Italia, a explicat că Dorita are speranță”. Ea a putut accesa gratuit un tratament experimental și, la început, a răspuns bine la acesta.

După șapte ședințe, corpul ei a încetat să mai răspundă la terapie. A început acum îngrijirea paliativă, dar nu a renunțat. Așteptăm să găsim orice în lume, care s-ar putea dovedi a fi leacul”, a adăugat Ester.

Iubita femeii a deschis o platformă de strângere de fonduri

Recent, cuplului i s-a spus despre terapia cu celule T CAR, o linie de tratament care ar putea să o salveze pe Dorita. Tratamentul costă însă 15.000 de dolari, iar această sumă nu este deloc accesibilă pentru femeie.

Vrem să putem avea fonduri disponibile pentru tratament în scurt timp, deoarece timpul este cel mai important lucru atunci când vine vorba de tratamente pentru cancer”, a spus Ester, care de atunci a organizat o strângere de fonduri pe GoFundMe.

Dar pe lângă faptul că folosesc banii pentru tratament, vreau să o fac și pe Dorita fericită. I-am cerut să înceapă să alcătuiască o listă de lucruri pe care și le dorește și există multe locuri pe care vrea să le vadă și restaurante pe care vrea să le viziteze. Avem multe vise împreună. Unul dintre ele, pe care ea l-a trecut și pe lista ei, este să ne căsătorim”, a adăugat aceasta. 

 „Suntem îngrijorate de o mulțime de lucruri. Amândouă muncim, dar costul vieții crește. Totul crește în Londra, chiria, transportul, totul. Suntem departe de familiile noastre din Italia și trebuie să facem față singure. Nu ne-ar plăcea nimic mai mult decât o îmbrățișare din partea celor dragi în acest moment, motiv pentru care am dori să folosim o parte din bani pentru a ne muta într-un apartament mai mare, astfel încât să ne putem găzdui rudele aici și să ne putem plăti și pentru noi chiria și facturile”, a declarat Ester.

Cuplul a primit de atunci mii de lire sterline în donații de la oameni de pretutindeni și o donație de 50.000 de lire sterline de la o bancă de economii italiană, Fundația Cassa di Risparmio di Ravenna.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie a aflat că este pe moarte, deşi medicii o asigurau că are doar o problemă minoră. "Este foarte multă durere în spatele acelui zâmbet"