Antena Meniu Search
x

O femeie din Australia credea că iubitul o înşală, dar ce a găsit în laptopul lui i-a distrus viaţa: bărbatul o viola în somn

O femeie a fost îngrozită să constate că propriul ei iubit ,cu care avea o relație de doi ani, a violat-o în mod repetat în somn și a filmat-o. Femeia avea suspiciuni că logodnicul ei se întâlnește cu alte femei, așa că a decis să se conecteze la contul lui de e-mail, unde a găsit videoclipurile.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 22:11

Cei doi erau împreună de aproximativ doi ani
O femeie din Australia credea că logodnicul o înşală, dar ce a găsit în laptopul lui i-a distrus viaţa: bărbatul o viola în somn - Shutterstock

Bărbatul de 34 de ani a pledat vinovat pentru trei capete de acuzare de agresiune sexuală și două de viol la un tribunal din Melbourne, după ce prietena lui i-a umblat în laptop și a găsit videoclipuri cu el profitând de ea, în timp ce ea dormea, relatează Mirror.

Femeia avea suspiciuni că logodnicul ei se întâlnește cu alte femei, așa că a decis să se conecteze la contul lui de e-mail, unde a găsit videoclipurile. În nouă e-mailuri, trimise între contul lui de serviciu și cel personal, el a putut fi văzut comitând o serie de agresiuni sexuale în timp ce ea dormea. Victimei i-a fost ușor să se identifice verificându-și tatuajele.

Cei doi erau împreună de aproximativ doi ani

Cei doi erau împreună de aproximativ doi ani, iar bărbatul în vârstă de 34 de ani, căruia nu i-a fost făcută publică identitatea din motive legale, are doi copii și lucrează ca tâmplar. Apărând la Tribunalul Victoria County, Australia, el a recunoscut șapte capete de acuzare de viol și alte 21 de acuzații de agresiune sexuală fără știrea victimei sale.

Acesta a mărturisit că în dimineața zilei de 19 septembrie 2020 și-a violat iubita în timp ce aceasta dormea, apoi pe 17 octombrie 2020. Victima, din Melbourne, și-a exprimat dezgustul pe care l-a simțit pentru că a fost trădată de cineva atât de apropiat, adăugând că s-a simțit violată. „Nu am idee cum ar trebui să am încredere în cineva într-o relație, în viitor”, a spus victima. Avocații bărbatului au spus că acesta suferea de anxietate cauzată de temerile legate de modul în care timpul în închisoare le-ar afecta pe cele două fiice și familia. Bărbatul urmează să fie condamnat la o audiere ulterioară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O femeie din Australia credea că iubitul o înşală, dar ce a găsit în laptopul lui i-a distrus viaţa: bărbatul o viola în somn