Antena Meniu Search
x

O femeie din Franţa a descoperit cu stupoare că este căsătorită simultan de 17 ani cu doi bărbaţi diferiţi

Descoperire şocantă făcută de o femeie din Franţa. În urma unui eveniment tragic din familia sa, franţuzoaica de 51 de ani a aflat că de 17 ani era căsătorită cu doi bărbaţi diferiţi.

de Monica Palade

la 13.01.2023, 13:54

O femeie din Franţa a descoperit cu stupoare că este căsătorită de 17 ani cu doi bărbaţi diferiţi - Shutterstock

Femeia din Hérault a descoperit că pe certificatul de naştere şi pe cel de căsătorie figurează doi soţi diferiţi. Iar eroarea datează de 17 ani.

Căsătorită de 17 ani cu doi bărbaţi diferiţi

Catherine a aflat asta întâmplător, în luna iunie a anului trecut, când şi-a pierdut fiul, în vârstă de doar 29 de ani. A avut nevoie de acte şi atunci a făcut descoperirea. Unul dintre soţi era chiar cel cu care îşi împarte viaţa, al doilea însă era primarul oraşului.

În Franţa, certificatul de naștere este cel care are prioritate față de certificatul de căsătorie. Potrivit legii, este deci căsătorită cu primarul oraşului, scrie BFMTV. O greșeală administrativă, dar nu fără consecințe.

„Dacă i se întâmplă ceva soțului meu, atunci nu voi avea dreptul la nimic, deoarece nu sunt cu adevărat căsătorită cu el”, a declarat Catherine. „Poate crea o mulțime de dificultăți. Cum poate moşteni un soț, care nu este soțul ei până la urmă?”, confirmă şi avocatul care se ocupă de cazul ei.

De câteva luni, Catherine încearcă să corecteze această eroare, nu fără dificultate, fiecare primărie aruncând reposabilitatea de la una la alta. Vinovată este însă primăria care i-a completat certificatul de naştere, pentru că i-a transcris greşit certificatul de căsătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O femeie din Franţa a descoperit cu stupoare că este căsătorită simultan de 17 ani cu doi bărbaţi diferiţi