Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA a fost arestată, după ce s-a descoperit că a ţinut un bebeluş într-un frigider închiriat, timp de 27 de ani

Secretul teribil al unei femei, în vârstă de 62 de ani, a fost dezvăluit după 27 de ani. În tot acest timp, Melissa Sims McCann din Tennessee a ţinut într-un frigider închiriat un bebeluş.

de Monica Palade

la 15.12.2021, 11:29

Adevărul a ieşit la iveală luna trecută, după ce containerul a fost scos la licitaţie. Melissa Sims McCann a fost arestată vineri, după ce Marele Juriu al comitatului Coffee a acuzat-o de abuz asupra unui cadavru.

Procurorul districtual al comitatului Coffee, Craig Northcott, a declarat într-un comunicat de presă că McCann s-ar putea confrunta cu acuzații suplimentare pe măsură ce ancheta continuă. Potrivit declarației lui Northcott, ancheta a început să se desfășoare pe 13 noiembrie, când Departamentul de Poliție Tullahoma a primit un apel de la Watts-N-Storage pe Old Estill Springs Road din Tullahoma, raportând descoperirea înfiorătoare a rămășițelor neidentificate în interiorul unei unități de depozitare care fusese recent licitate.

Şi-a ţinut copilul în frigider

„La inspectarea rămășițelor, nu a fost clar dacă erau umane. După trimiterea rămășițelor la cabinetul legist, au stabilit că rămășițele erau ale unui nou-născut uman”.

Northcott spune că ancheta ulterioară a poliției a scos la iveală faptul că unitatea de depozitare a congelatorului a fost închiriată de McCann din martie 1994 „în scopul exclusiv de a păstra rămășițele bebelușului ei nou-născut la termen”. Procurorul a susținut că femeia, pe atunci în vârstă de 30 de ani, a născut copilul acasă cu doar câteva zile înainte de a închiria depozitul.

Nu au fost dezvăluite informații suplimentare în legătură cu acest caz, legate de sexul bebelușului sau motivul mamei pentru care ar fi ascuns nașterea acestuia. „Este sfâșietor, dar sper să-i putem oferi acestui copil o voce”, a scris Northcott într-o postare pe Facebook săptămâna trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O femeie din SUA a fost arestată, după ce s-a descoperit că a ţinut un bebeluş într-un frigider închiriat, timp de 27 de ani