Antena Meniu Search
x

O femeie din Ucraina a surprins ultimele clipe din viaţa soţului său, înainte ca bărbatul să dispară sub un bloc de gheaţă

O femeie din Ucraina a filmat ultimele clipe din viaţa soţului său, înainte ca bărbatul să rămână blocat sub un bloc de gheaţă.

de Monica Palade

la 09.02.2022, 16:21

Bărbatul dornic de senzaţii tari este văzut în timp ce se pregătea să se arunce în lacul îngheţat, în timp ce un prieten taie gheaţa, iar soţia lui filmează. Nimic nu părea să anunţe ce avea să urmeze.

S-a aruncat în lacul îngheţat şi nu a mai ieşit la suprafaţă

Când ochiul de apă este pregătit, bărbatul din Dnepropetrovsk, Ucraina, îşi face cruce şi se aruncă în apă. În doar o secundă el se scufundă şi dispare în apă. Deşi cei care erau martori aşteptau ca bărbatul să apară la suprafaţă, acest lucru nu se întâmplă.

Este momentul când soţia conştientizeză ce s-a întâmplat şi începe să ţipe şi să strige după ajutor, în timp ce prietenul urmăreşte să vadă dacă îl poate elibera pe bărbat de sub blocul de gheaţă. Omul nu a mai putut fi găsit şi a rămas prins sub stratul de gheață până a doua zi, când a fost găsit şi scos la suprafaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O femeie din Ucraina a surprins ultimele clipe din viaţa soţului său, înainte ca bărbatul să dispară sub un bloc de gheaţă