Antena Meniu Search
x
LIVE

O femeie ucisă cu bestialitate şi arsă, identificată de poliţiştii americani după 31 de ani de la comiterea crimei

Cadavrul unei femei a fost identificat la 31 de ani de la moartea sa. Femeia a fost ucisă cu un ciocan, strangulată și incendiată. Potrivit anchetei, ea fusese lovită de 17 ori în ceafă cu un ciocan pe care era inscripționat numele "Loyd L".

De Redactia Observator la 22.03.2023, 10:50
O femeie ucisă cu bestialitate şi arsă, identificată de poliţiştii americani după 31 de ani de la comiterea crimei
O femeie ucisă cu bestialitate şi arsă, identificată de poliţiştii americani după 31 de ani de la comiterea crimei - Shutterstock

Autoritățile au declarat că femeia care a fost ucisă în 1991 era Christine Belusko, în vârstă de 30 de ani, din Clifton, New Jersey, potrivit Mediafax.

Procurorul districtual din Staten Island, Michael McMahon, a declarat că s-au folosit tehnici de genealogie criminalistică pentru a le identifica pe Belusko și pe fiica acesteia, Christa Nicola. Însă autoritățile nu au reușit să o găsească pe Christa, care ar fi avut 2 ani la momentul morții mamei sale, relatează Sky News.

Femeia, identificată după 31 de ani de la moartea ei

"Am anunțat deja familia ei despre moartea ei și continuăm să depunem toate eforturile pentru a o localiza și pe Christa Nicole, astfel încât să o putem informa despre cine a fost mama ei și despre ceea ce s-a făcut pentru a se face dreptate în acest caz", a declarat dl McMahon.

Belusko a fost găsită încătușată și arsă de un trecător în Staten Island pe 20 septembrie 1991. Ea fusese lovită de 17 ori în ceafă cu un ciocan găsit sub corpul ei, pe care era inscripționat numele "Loyd L".

La locul crimei au fost găsite și două lanțuri de aur, un ceas cu inel, câteva monede și un pachet de țigări, dar poliția nu a reușit până acum să-l prindă pe ucigaș.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie ucisă cu bestialitate şi arsă, identificată de poliţiştii americani după 31 de ani de la comiterea crimei