Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fetiţă de 10 ani a aşteptat salvarea lângă mama care murise de frig. A fost găsită în pădure, după ore întregi de căutări, în Rusia

O fetiţă de 10 ani a fost găsită zilele trecute, într-o pădure din Rusia, tremurând lângă mama ei care murise din cauza hipotermiei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.10.2021, 21:33

Polina a mers la plimbare împreună cu mama ei Olga, însă nepregătite cu haine destul de groase pentru o perioadă rece, scrie The Mirror. Pentru că noaptea le-a ajuns din urmă, cele două s-au rătăcit în pădure, acolo unde au şi rămas peste noapte. 

O echipă de 80 de voluntari, câini şi poliţişti, dar şi mai multe drone şi chiar şi un elicopter au fost mobilizaţi pentru a le găsi pe cele două. În cele din urmă, după multe ore de căutări, ele au fost găsite. Din păcate, femeia decedase din cauza temperaturilor scăzute.

Fetiţa însă a rezistat şi a aşteptat ajutor timp de ore întregi, lângă mama ei. Medicii spun că a avut noroc pentru că dacă ar mai fi trecut câteva ore, viaţa Polinei ar fi putut fi pusă în pericol.

A murit în braţele copilei

"Căutarea a fost intensă, au fost ore întregi de căutări. Toţi au înţeles că totul trebuie să se desfăşoare cu rapiditate. Vorbim despre îngheţ şi temperaturi extrem de scăzute. Toţi ne temeam pentru viaţa fetiţei. Din păcate însă, mama a fost cea care nu a rezistat. Viaţa şi sănătatea copilului nu sunt acum în pericol", a transmis un oficial local.

Cele două erau afectate deja de o tragedie care se năpustise asupra familiei lor. În urmă cu doar câteva săptămâni mama Olgăi murise din cauza infecţiei cu Covid-19. Până atunci, bunica a fost cea care a avut grijă de Polina în fiecare zi, potrivit autorităţilor locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 10 ani a aşteptat salvarea lângă mama care murise de frig. A fost găsită în pădure, după ore întregi de căutări, în Rusia