Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 6 ani a murit în chinuri, violată de un alt copil. Băiatul i-a sfărâmat craniul cu cărămida şi a încercat să ascundă crima, în Ucraina

O femeie din Ucraina, mama unei fetiţe în vârstă de doar 6 ani, a povestit în lacrimi experienţa terifiantă prin care a trecut micuţa Miroslava. Copila a fost violată şi bătută până la moarte, cu o cărămidă, de un adolescent care o ademenise la cules mere.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 21:55

Tragedie şi durere fără margini, într-o localitate din nord-estul Ucrainei. Miroslava Tretyak, în vârstă de 6 ani, a fost găsită dezbrăcată, cu craniul sfărâmat, în satul Stary Saltov. Fetiţa fusese văzută pentru ultima oară în viaţă în timp ce se îndrepta către o fabrică de pâine abandonată, alături de un vecin cu şapte ani mai mare. Patru ore mai târziu, s-a dezlănţuit iadul pentru familia copilei. Trupul neînsufleţit al Miroslavei a fost descoperit printre ruinele uzinei dezafectate.

Fetiţa, ademenită de un vecin la cules de mere, a sfârşit tragic, violată şi bătută cu bestialitate

Mama victimei, devastată de suferinţa cumplită, mărturiseşte că viaţa ei nu mai are sens. "Nu ştiu cum voi putea trăi fără ea", a povestit Tatiana Tretyak, potrivit The Sun. "Nu o să-i mai aud niciodată vocea, nu o voi vedea niciodată dansând. Voia să înveţe arte marțiale pentru a se putea proteja." Un localnic a declarat că băiatul şi-ar fi putut ademeni victima la locul crimei sub pretextul culesului de mere. "A invitat-o ​​pe Miroslava să se plimbe acolo și să culeagă fructe. Fata a fost de acord. A vrut să culeagă niște mere pentru mama ei, care iubea fructele", a spus el, conform presei din Ucraina.

"Am fost îngroziți când am găsit-o. Este greu de crezut că cineva ar putea fi atât de crud cu un copil", mărturiseşte un voluntar care a participat la căutarea micuţei. Criminaliştii spun că Miroslava a fost violată de două ori de suspect înainte de a fi bătută până la moarte, cu o cărămidă. "Făptașul a lovit victima cu o bucată de cărămidă în cap de cel puțin 10 ori".

Pe acelaşi subiect

Adolescentul, cunoscut pentru actele de cruzime, a încercat să îşi ascundă cumplita faptă

"În momentul săvârşirii crimei, adolescentul era conștient de acțiunile sale și de consecințele acestor acțiuni", a declarat Dmitri Chubenko, purtătorul de cuvânt al Parchetului din regiunea Harkov. Anchetatorii cred că presupusul criminal a încercat să-și ascundă fapta."După săvârșirea infracțiunii, suspectul de 13 ani s-a întors acasă, s-a schimbat și și-a spălat hainele. Mama victimei a anunțat-o dispărută o oră mai târziu. În timpul operațiunii de căutare, a condus un grup de voluntari în direcția opusă", au precizat autoritățile locale.

Chiar dacă se va dovedi vinovat, adolescentul nu va sta după gratii, potrivit legislaţiei în vigoare. În schimb, riscă să fie plasat într-o instituţie pentru delincvenți minori. Acesta nu e la prima abatere, în trecut fiind acuzat că a atacat alţi copii la locul de joacă sau în sala de clasă. Sora lui a mărturisit că a adus acasă un pisoi căruia i-a scos ochii şi pe care l-a izbit cu cruzime de un zid, până la moarte. Procesul va avea loc zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 6 ani a murit în chinuri, violată de un alt copil. Băiatul i-a sfărâmat craniul cu cărămida şi a încercat să ascundă crima, în Ucraina