Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doar 5 ani a fost găsită ucisă într-o casă abandonată din SUA. Copila fusese violată, iar mama e principalul suspect: "Un monstru"

Un caz de o cruzime ieşită din comun a şocat întreaga comunitate din Columbus, statul Georgia. O copilă în vârstă de doar 5 ani a fost violată, apoi ucisă, iar trupul i-a fost ascuns într-o casă abandonată.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 12:00

O fetiţă de doar 5 ani a fost găsită ucisă într-o casă abandonată din SUA. Copila fusese violată, iar mama e principalul suspect: "Un monstru"
- Profimedia

Principalul suspect al poliţiei în acest caz este chiar mama copilei. Kamarie Holland a fost găsită moartă într-o casă abandonată după ce chiar mama fetei a alertat poliţia. Aceasta a spus poliţiştilor că s-a trezit într-o dimineaţă, iar Kamarie nu mai era în casă. Femeia a mai declarat că, probabil, fetiţa a fost răpită pentru că a găsit uşa de la intrare deschisă.

Poliţiştii au anchetat cazul şi au descoperit-o pe Kamarie într-o casă abandonată din apropiere. Potrivit autopsiei fata a murit prin asfixiere, dar a prezenta şi urme de agresiune sexuală. Conform presei americane, mama fetei a devenit rapid principalul suspect şi a fost pusă sub acuzare pentru crimă, răpire şi trafic de minori.

Tatăl fetei e în stare de şoc şi speră ca soţia sa să primească cea mai dură pedeapsă pentru ce a făcut. "Speranţa mea este că justiţia îşi face treaba. Kristy (n.red. mama fetei)v merită maximul de pedeapsă pe care îl poate primi. O mamă adevărată îşi protejează copiii şi e în stare să moară pentru ei. Kristy e un monstru, pur şi simplu", a declarat tatăl fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » O fetiţă de doar 5 ani a fost găsită ucisă într-o casă abandonată din SUA. Copila fusese violată, iar mama e principalul suspect: "Un monstru"