Antena Meniu Search
x

Video O glumă neinspirată le-a adus acuzaţii de abuz. Cinci angajate ale unei grădiniţe au purtat măşti de Halloween ca să sperie copiii

Cinci angajate de la o grădiniţă din Mississippi au fost acuzate de abuz, după ce i-au îngrozit pe copii. Femeile au purtat măşti de Halloween, inspirate de filmul de groază Scream şi s-au furişat la locul de joacă al celor mici. Acolo, s-au năpustit asupra lor până când aceştia au început să ţipe şi să plângă. Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale, însă au fost văzute şi de părinţii copiilor. Cele cinci au fost, ulterior, concediate.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 20:16

Vezi și

NBC, citat de SkyNews, a raportat că departamentul de sănătate din Mississippi și biroul șerifului din comitatul Monroea au demarat o investigaţie. 

Acum, patru dintre angajate se confruntă cu trei capete de acuzare de abuz asupra copiilor, iar a cincea se confruntă cu acuzaţii de neraportare a abuzului și agresiune împotriva unui minor.

Proprietarul creşei nu ştia de incident

Proprietarul creșei, Sheila Sanders, a declarat anterior pentru ziarul local Monroe Journal că i-a concediat pe angajații implicați după ce a aflat despre incident, despre care a spus că nu a știut până când a văzut videoclipul. 

„Nu accept asta și nu am făcut-o niciodată”, a spus Sanders pentru Monroe Journal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O glumă neinspirată le-a adus acuzaţii de abuz. Cinci angajate ale unei grădiniţe au purtat măşti de Halloween ca să sperie copiii