Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii, violată în grup într-un tren, în Pakistan. Printre agresori s-a aflat şi controlorul

O mamă a doi copii a fost violată în grup, într-un tren aflat în mers în Pakistan. Printre violatorii femeii de 25 de ani s-a numărat şi controlorul.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 13:36

O mamă a doi copii, violată în grup într-un tren, în Pakistan. Printre agresori s-a aflat şi controlorul - Shutterstock

Tânăra se deplasa din oraşul Karachi spre Multan, în provinvia Punjab, săptămâna trecută. Atacul se pare că a avut loc, după ce bărbaţii i-au cerut să se mute într-un compartiment cu aer condiţionat.

Mamă violată în grup în tren

Cei trei au fost arestaţi sub suspiciunea de viol, potrivit unui raport al poliţiei, scrie CNN. Salman Sufi, șeful Unității de Implementare a Reformelor Strategice a premierului, a declarat că guvernul a ordonat operatorilor feroviari să îmbunătățească siguranța femeilor în trenuri, cu măsuri care includ camere de supraveghere în zonele comune, butoane de urgență în cabine și patrule de către ofițeri de poliție de sex feminim.

Incidentul a stârnit furie în ţară, care are un istoric slab în protejarea drepturilor femeilor și unde actele brutale de violență și agresiuni sexuale asupra lor sunt frecvente.

Fouzia Saeed, o activistă pentru drepturile femeilor din Pakistan, a cerut poliției să „facă mediul mai sigur” pentru femei, în timp ce ziarul pakistanez Dawn și-a exprimat miercuri indignarea față de ceea ce a numit „o crimă îngrozitoare”.

„Un alt incident oribil de violență sexuală a ieșit la iveală, subliniind modul în care o abordare politicoasă îi poate încuraja pe bărbații cu tendințe criminale să-și satisfacă cele mai rele instincte”, a spus Dawn într-un editorial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii, violată în grup într-un tren, în Pakistan. Printre agresori s-a aflat şi controlorul