Antena Meniu Search
x

O mamă a murit de inimă rea, la doar trei zile după ce și-a găsit fiul de doar 34 de ani mort în camera sa, în Australia

Iubirea de mamă poate fi atât de mare, încât pierderea unui fiu îi poate opri și ei inima pentru totdeauna. S-a întâmplat în orășeul australian Coober Pedy. La doar trei zile după ce și-a găsit fiul de 34 de ani mort, o mamă a murit și ea de inimă rea.

de Monica Palade

la 25.11.2022, 16:10

Goran Ilich, 34 de ani, a murit pe 12 noiembrie. Deocamdată nu se cunosc cauzele. Cea care a găsit trupul fără viață a fost chiar mama sa, Elizabeth, scrie Daily Mail. Tânărul era popular în orășelul cu 2.000 de locuitori, din sudul Australiei, situat la 850 km nord de Adelaide.

A murit de inimă rea

„Goran Ilich a fost popular în rândul tuturor grupelor de vârstă, Avea un farmec natural și era educat și politicos”, scrie ziarul local Coober Pedy Regional Times.

După doar trei zile de la moartea tânărului, inima mamei sale a cedat și ea, în ceea ce localnicii o numesc „o dublă tragedie”. „La primele ore ale dimineții de luni, îndurerata Elizabeth Ilich s-a trezit cu dureri în piept și și-a sunat prietenii. A fost chemată o ambulanță, dar a murit la spital câteva ore mai târziu.Prietenii au povestit că Elizabeth Ilich suferea de o boală cardiacă și cred că durerea de la moartea fiului ei a provocat un atac de cord”, mai relatează ziarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O mamă a murit de inimă rea, la doar trei zile după ce și-a găsit fiul de doar 34 de ani mort în camera sa, în Australia