Antena Meniu Search
x

O mamă a rămas mută de uimire, după ce o femeie fără adăpost i-a dat cea mai frumoasă lecţie de viaţă fiicei sale: I-a oferit ultimii săi bănuţi din buzunar, în Anglia

O mamă a rămas mută de uimire, după ce o femeie fără adăpost i-a oferit fiicei sale, în vârstă de şase ani, ultimii săi bănuţi.

de Monica Palade

la 27.09.2021, 14:45

O mamă a rămas mută de uimire, după ce o femeie fără adăpost i-a dat cea mai frumoasă lecţie de viaţă fiicei sale: I-a oferit ultimii săi bănuţi din buzunar, în Anglia

Joanne Anderson, 42 de ani, a fost copleşită de gestul incredibil făcut de sărmană, care i-a oferit copilei ultimii săi 4 penny pe care îi avea în buzunar, dându-i totodată o „lecţie despre importanţa vieţii”.

Joanne, o angajată a spitalului St John's o ducea pe fiica sa la doctor pe 9 septembrie, când au oprit la un McDonald's, în Birkenhead, Anglia, pentru a lua micul dejun. Explicând că fiica sa poate trece foarte uşor de la fericire la supărare, pentru că ia un tratament de hormoni pentru hipotiroidism, Joanne a mărturisit că fata a început să plângă în timp ce se afla în restaurant.

Gest incredibil 

„Am intrat şi am aşezat-o la masă şi i-am spus: „Stai aici cât mă duc să comand. Aşa că m-am dus la tejghea, unde o fată se afla la coadă în faţa mea. Nu avea suficienţi bani pentru ce voia să cumpere, aşa că i-am dat 50 de penny. Aveam ceva mărunţis în geantă. Ea îşi comanda, când ceva s-a întâmplat şi Emily a venit lângă mine şi era foarte supărată. Cred că era supărată pentru că durase. Aşa că a venit şi a început să plângă”.

Tinerei îi rămăsese 4 penny după ce a plătit pentru mâncare. Aşa că a venit la fetiţă. I-a dat lui Emily şi i-a spus: „Nu fi supărată, iată câţiva bănuţi pentru tine ca să îi cheltui aici”. Am fost copleşită pentru că era evident nu mai avea nimic pentru că eu îi dădusem. Şi faptul că i-a dat fiicei mele pentru că era supărată a fost aşa drăguţ. A fost probabil unul dintre cele mai drăguţe lucruri pe care un străin le-a făcut pentru fiica mea. Pentru că în acel moment, ea a încetat să mai plângă, iar eu eram fericită”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă a rămas mută de uimire, după ce o femeie fără adăpost i-a dat cea mai frumoasă lecţie de viaţă fiicei sale: I-a oferit ultimii săi bănuţi din buzunar, în Anglia